Suvi Pitkänen hermoromahduksen partaalla – haukkuu tyttärensä etäkoulujärjestelmän ja opettajan toiminnan: ”Olen äärettömän turhautunut”

Selviytyjät-ohjelmassa parhaillaan kisaava, tosi-tv-tähti ja yrittäjä Suvi Pitkänen julkaisi keskiviikkona aamupäivällä oman Instagram-tilinsä Stories-osuudessa pitkän videopostauksen, jossa hän kertoo rehellisen mielipiteensä tyttärensä etäkoulusta.

Postauksessaan Pitkänen kertoo turhautuneena, että hänellä vierähti koko aamupäivä siinä, että hän yritti saada yhteyttä Safina-tyttärensä opettajaan.

Safinalla olisi ollut tänään päivällä etäkoulutunti, jota hän oli Suvin sanojen mukaan innokkaana koululaisena odottanut paljon. Harmikseen Safina ei kuitenkaan teknisten ongelmien vuoksi päässyt tunnille, eikä Suville vastattu, vaikka hän yritti ottaa kouluun yhteyttä useaan otteeseen.

-Tosiaan Safinalle oli määrätty tämä Google-tunti 11-12, eli se on parhaillaan tuolla menossa, mutta minun lapseni ei nyt voi osallistua siihen, koska en ole saanut mitään yhteyttä kouluun ja minun viesteihini ei vastata. Lopulta soitin opettajalle, niin minulle lyötiin luuri korvaan. Tämän jälkeen en ole kuullut yhtään mitään, Suvi tilittää Instagramin Stories-osioon julkaisemalla videolla.

Suvi kertoo soittaneensa lopulta täysin neuvottomana omalle aviomiehelleen.

– Minähän siis soitin oikeasti itku kurkussa minun miehelleni, että mitä minä nyt teen, hän naurahtaa.

Juttu jatkuu kuvan jälkeen.

Kuva: AOP
All Over Press

Ennen kaikkea Suvia harmittaa hänen tyttärensä puolesta ja lisäksi myös se, että hänen oma työpäivänsä on kärsinyt tilanteen takia. Hän ihmettelee avoimesti sitä, kuinka huonosti koulu on hoitanut asian.

– Minä olen äärettömän turhautunut – siis näin surkeaan viestintään, joka ensinnäkin on pilannut minun työpäiväni tänään täysin, minun lapseni koulupäivän luonnollisesti ja on saanut minut oikeasti jo hermoromahduksen partaalle, Suvi lataa.

Suvi sanoo ymmärtävänsä, että koronatilanne on haastava kouluille, mutta samalla hän kuitenkin toivoisi ylemmiltä tahoilta aiempaa selkeämpää ohjeistusta asioihin.

– Koskee ihan mitä tahansa, oli se etäkoulu tai yleiset rajoitukset, niin tehkää selkeitä päätöksiä oikeasti päättäjät. Minulla ei ole mitään muuta toivetta, nainen summaa.

Lue myös:

Suvi Pitkänen muistelee tosi-tv-ohjelmaan osallistumista: ”Martina oli raivoissaan, kun olimme dagen eftereissä”

Viivi Altosen Miss Univerum -kisamatka vaarassa: Viisumihakemus peruttiin!

Katso kuva! Sofia Belórf juhlii synttäreitään Espanjassa – juhlissa mukana Stefan-rakas ja huippuviulisti!


David Hasselhoff tarjoaa 20 ilmaiskierrosta

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Wheelz-kasinolle.
  • Kun ilmainen pelitili on rekisteröity, tilillesi ilmestyy 20 ilmaiskierrosta ilman omaa talletusta!
  • Tallettajat saavat lisäksi 300€ bonuksen + 100 ilmaiskierrosta lisää.