Hallitseva Miss Suomi Viivi Altonen on jo useamman kuukauden ajan valmistautunut toukokuussa Yhdysvalloissa järjestettäviin Miss Unviersum -kisoihin.

Nyt Altosen kisamatka näyttää kuitenkin olevan suuressa vaarassa, sillä hänen lähettämänsä viisumihakemus hylättiin suurlähetystössä. Syynä tähän on Yhdyvaltojen asettama matkustuskielto, jolla pyritään estämään koronaviruksen leviäminen.

– Huomenta, avasin silmät 15 minuuttia sitten, avasin sähköpostin ja viisumi hylätty, Altonen sanoo Instagram-tilinsä Stories-osiossa.

Hän jatkaa kertomalla yrittävänsä soittaa suurlähetystöön, vaikka ei uskokaan siitä olevan hyötyä.

– Periaatteessa meillä on plan B, joka on mielenkiintoinen. Mutta sillä on mentävä, jos ei ole muuta, Altonen avaa videolla.

Juttu jatkuu kuvan jälkeen.

Kuva: AOP

Hetken päästä Altonen ilmoittaa ettei soitto suurlähetystöön auttanut asiassa millään tavalla, kuten hän olikin jo osannut arvella.

– Suurlähetystö: “Sorppa. Voit vain odotella, että USA poistaa travel bannit. En tiedä, onko se huomenna vai kolmen kuukauden päästä,” Altonen kirjoittaa.

– Tällä hetkellä Suomi ei saa siis mennä Jenkkeihin. Minulla on ESTA jo myönnetty, mutta sitä erikoislupaa ei myönnetä. Pelkällä estalla ei pääse atm, hän tarkentaa.

Altonen paljastaa, että hänellä on “vielä yksi ässä hihassa ennen Plan B:ta”.

– Wish me luck, hän toivoo julkaisunsa yhteydessä.

Lue myös:

Miss Suomi Viivi Altonen matkustaa pian Hollywoodiin: ”Uskon, että kilpailu pystytään järjestämään vastuullisesti”

Näin Viivi Altonen valmistautuu Miss Universum -kisoihin – paljastaa oman valttikorttinsa: ”Kaikkeni aion antaa”

Katso kuva! Sofia Belórf juhlii synttäreitään Espanjassa – juhlissa mukana Stefan-rakas ja huippuviulisti!