Tosi-tv-tähti ja dj Suvi Pitkänen juhli Salatut elämät -sarjasta tutun näyttelijä Sami Uotilan synttäreitä viime viikolla Ibizalla. Nyt hän on palannut takaisin töiden pariin.

Hello arki taas pitkästä aikaa. Olipas ihana ja ikimuistoinen Ibizan reissu ja siihen perään super kiva keikkareissu Saarenmaalla! Oon ollut kipeenä koko tän ajan ja sinnitellyt menemään välillä ilman ääntäkin mut nyt onneksi saa muutaman päivän ottaa rennosti, Suvi kirjoittaa.

Hän on palannut takaisin Marko-rakkaansa kanssa. Pariskunta suunnittelee nyt yhdessä muuttoa Dubaihin.

– Perjantaina julkaistiin juttu jossa kerrottiin että muutan Dubaihin. Sen jälkeen puhelin käyny kuumana ja inbox paukkunut viestejä. Ja kyllä se pitää paikkansa että toteutan / toteutamme nyt vihdoin pitkäaikaisen haaveen ja tulevaisuudessa meillä on koti myös Dubaissa, jossa vietämme osan vuodesta, Suvi paljastaa.

– Mutta en jätä kotimaata kokonaan ja toistaiseksi pidän vielä myös asuntoni. Muuttoon ja uusiin kuvioihin palaan enemmän tämän kuun lopussa kun koittaa lähtö kohti uutta kotikaupunkia / maata.
Voin kertoa että oon iloinen, Suvi jatkaa.

Lue myös:

HS: Sointu Borg ja Suvi Pitkänen rehellisinä silikonirinnoistaan – ”Itse olen tisseistäni maksanut”

Suvi Pitkäsen paino putosi radikaalisti Selviytyjät Suomi -ohjelman kuvauksissa – kertaa tapahtumia Kristian Heiskarin kanssa: ”Ihan luuranko”