Aggressiiviseen syöpään sairastunut Janita Lukkarinen on nyt kalju – "Mä en edes itkenyt, kun mun hiukset lähti"

Temptation Island Suomi, Martina ja hengenpelastajat sekä Big Brother Suomi -realitysarjoista tuttu Janita Lukkarinen, 25, kertoi heinäkuussa sairastuneensa aggressiiviseen syöpään.
Laajalle levinnyttä imusolmukesyöpää sairastava kaunotar on menettänyt nyt hiuksensa sytostaattihoitojen takia. Lukkarinen julkaisi Instagramissa kuvan, jossa hän katsoo alaspäin kaljuna.
– Mä en edes itkenyt, kun mun hiukset lähti. Mä olen vihdoin vapaa mun hiuksista ja tää fiilis on jotain niin käsittämätöntä. Vaikka mä menisin pois, mä tekisin sen tyylillä, enkä katuisi päivääkään tästä matkasta, Lukkarinen kirjoittaa kuvatekstissä.
Lukkarinen kiittää kaikkia tukea osoittaneita ja lupaa taistella uuden uskonkipinän saaneena.
– Mulla on paikka auki syöpäklinikalla, mutta niin kauan kuin pärjään aion olla kotona mun rakkaiden luona, koska rakkaus parantaa.

View this post on Instagram

En olisi ikinä pystynyt olemaan näin vahva tämän asian edessä ilman teitä kaikkia. Mä en edes itkenyt, kun mun hiukset lähti. Mä olen vihdoin vapaa mun hiuksista ja tää fiilis on jotain niin käsittämätöntä. Vaikka mä menisin pois, mä tekisin sen tyylillä, enkä katuisi päivääkään tästä matkasta. Mä olen saanut niin paljon rakkautta osakseni ja saanut niin monet avaamaan silmänsä elämälle ja sille, mikä merkitsee ja vain sillä on väliä. Tää matka on ollut niin opettavainen, kaikille meille, ja joka päivä mä opin lisää ja te kuljette sen mun vierellä, mikä on jotain niin uskomatonta. Mä sain avata teidän kahleita, vapauttaa teidän tunteita ja olla teille esikuvana. Kiitos jokaisesta kiitos -sanasta. Silloin mä tiedän tehneeni oikein. ❤️ Jokaisella meillä on täällä tehtävämme ja tää on mun. ❤️ ✨ ✨ ✨ ✨ ✨ ✨ ✨ ✨ Olen kiitollinen jokaisesta päivästä ja jokaisesta hetkestä jonka saan viettää mun perheen luona ja poissa sairaalasta. Mulla on paikka auki syöpäklinikalla, mutta niin kauan kuin pärjään aion olla kotona mun rakkaiden luona, koska rakkaus parantaa. ✨ ✨ ✨ ✨ ✨ ✨ ✨ ✨ Tiistaina mulla on kipupoli, torstaina verikokeet ja jos niissä kaikki on ok, niin perjantaina pääsen seuraavaan sytostaattihoitoon. Mä oon ollut todella vuoteen omana ja väsynyt, joka päivä menee edelleen listalta lääkkeet, mutta mun uskonkipinä on palannut takaisin, niin kuin kerroin omatarinassa eilen. Oon alkanut ottamaan tän matkan enemmän opin kannalta, tää jaottelee jyvät akanoista ja näyttää ihmisten todellisen minän, jokaisen joka on sanallakaan aiheesta puhunut. Vaikka mä olen alaston teille, mä olen enemmän elämää täynnä kuin olen ollut koko mun elämäni aikana ja se tunne on jotain, mitä ei rahalla saa tai pysty ikinä mittaamaan. Mun syöpä koskettaa monia, syöpä on tän päivän rutto ja miltei jokaisella teistä on jonkinlainen omakohtainen kokemus vähintään läheltä kärsijän roolissa, koska syöpä ei ikinä kosketa pelkästään sitä, joka sairastaa, vaan myös kaikkia ympärillä olevia. Syöpä ei ikinä ole oikein ja se on edelleen tabu, mutta tehdään yhdessä jostain näin rumasta todella kaunista. ❤️ Kiitos että juuri sinä olet mukana tekemässä sitä ja annat äänesi asialle. ❤️

A post shared by Janita Angelina Lionheart JLu (@juanitapupu) on


Lukkarinen värjäsi hiljattain hiuksensa pinkiksi.

View this post on Instagram

Onko nämä ne kasvot jotka kelpaavat syövälle? Sain kommentin, että syöpäsairaalasta ne oikeat kasvot syövälle löytyvät. Tässä mä olen ja olen kokoajan ollut. Mä halusin tehdä rumasta kaunista jotta mä voin auttaa ihmisiä näkemään elämässä taas valon, onnistuinkin siinä usean kohdalla.. Mutta se murto-osa joita en voi auttaa. Edes mun kanssasisarista, joilla on syöpä. Te olette rumempaa kuin syöpä, te olette maailman synti ja pahuus. Mä olen oppinut arvostamaan matkani aikana syöpää, mä en haistata sille v*ttuja, vaan se hallitsee mun jokaista liikettä. Jokaista hengenvetoa ja jokaista solua mussa. Tää sairaus ryydyttää mut, mutta mä taistelen vastaan, saitteko nyt mitä halusitte? Nähdä sen heikon minän, jolta mä suojelen kaikkia, koska en halunnut sääliä vaan nostaa muita. ✨✨✨✨✨ Kaikki tietää syöpäosastolla mut nimeltä, koska mä kuulun vakiokalustoon, mä en nähnyt heinäkuuta, yhtäkkiä olikin elokuu, mä en ole saanut olla mun rakkaiden kanssa kuukauteen. Mä menetin kaiken tälle ja loin jotain uutta, etten menetä viimeistä otetta. Mulla on sänky, kipulääkkeet, oksennuspussi, sytostaattihoidot ja tyhjyys. Sitten te loitte mulle kauniin toisen todellisuuden, johon saan hetkeksi aina uppoutua, kun mun voimat sallii. Mä en ole vähätellyt syöpää missään vaiheessa, päin vastoin. Mä halusin tehdä siitä jotain aivan uutta, ettei se olisi niin pelottavaa. Kerroin että aion olla kaunis loppuun saakka. Ja aion pitää sen lupauksen. En ikinä sanonut oliko kyse sisäisestä vai ulkoisesta kauneudesta. Jokainen meistä tietää, mitä syöpä tekee. Ja siinä vaiheessa kun sun ulkoinen kauneus viedään, mitä muut näkevät? Juuri niin. Sun sisäisen kauneuden. Lopussa vain sillä on merkitystä. Joka päivä mä olen enemmän riutunut, mutta yritän jaksaa antaa teille hymyn. Hymyn kiitoksena siitä, miten te elätte mun painajaista mun rinnalla ja jaksatte tsempata mua ja mä saan niin paljon siitä, kun mä pystyn antamaan teille syyn löytää elämän pieniä iloja, joista muodostuu se todellisuus, jota te elätte. Annan aihetta tajuta, että ehkä just sulla onkin asiat ihan okei. Kiitos teille jokaiselle kauniille sielulle, jotka olette osa mun matkaa. 💗

A post shared by Janita Angelina Lionheart JLu (@juanitapupu) on


Kipuhoidot jatkuvat sairaalassa huomenna tiistaina.
Kuvat: Instagram / Janita Lukkarinen


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.