Tältä Marika Fingerroos näyttää ilman meikkiä – katso video!

Marika Fingerroos nousi vuonna 2007 koko Suomen tietoisuuteen Vesa Keskisen salarakkaana, jonka jälkeen hän on pysytellyt julkisuudessa vuodesta toiseeen. Vaasassa asuva Fingerroos toimii hevostalliyrittäjänä sekä kauneusalan konsulttina ja opiskelee samalla agrologiksi.
Nyt Fingerroos on tehnyt uuden aluevaltauksen, kun hänet nähdään juuri startanneessa Julkkis-TV:ssä. Kotimaisten ja ulkomaisten julkkisten reality-videoita esittävällä sivustolla voi seurata julkkisten sensuroimatonta, hektistä ja kiehtovaa elämää, intiimeimmällä mahdollisella tavalla. Julkkis-TV:n tarjonta ei rajoitu pelkästään yksittäisiin videoihin, vaan jokaisella julkkiksella on oma kanavansa, josta hänen videonsa on helppo löytää.
Fingerroosin kanavalla tullaan näkemään videoita hänen vaiheikkaasta arkielämästään. Ensimmäisessä osassa Marika matkustaa ystävänsä kanssa Tallinnaan silikonileikkaukseen ja kertoo avoimesti silikoneihin liittyvistä kokemuksistaan, kuten kapseloitumisesta. Hänet nähdään videossa myös täysin ilman meikkiä.
Katso Marika Fingerroosin ensimmäinen video Julkkis-TV:stä!
Julkkis-TV:ssä voi katsella videoita myös mm. Sofia Ruusilasta, Niko Saarisesta, Martina Aitolehdestä, Matti Nykäsestä, Kim Kardashianista, Lady Gagasta ja monista muista mielenkiintoisista julkkispersoonista. Katseltavissa on myös reality-sarjoja, kuten Johanna Tukiaisen ja hänen lähipiirinsä värikästä elämää aidosti kuvaava realitysarja Koko kansan Johanna, sekä Saana Uimosen ja Kirsikka Kopposen seikkailuja seuraava nettisarja Saana ja Kirsikka.
 


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.

Jä vastaus

Your email address will not be published.