Jukka Hildénin vaimo on ollut pitkään salasuhteessa parhaan ystävänsä Beata Leppilammen pikkuveljen Benjamin kanssa.

Seiskan mukaan lokakuun alussa Duudson-tähti Jukka Hildénin, 43, tanssijavaimo Chachin, 27, avioliitto ajautui erikoiseen tilanteeseen, kun Chachin salasuhde nuoreen huippukokkiin tuli ilmi.

Intiimit välit ja useita tapaamisia myös perheen kotona.

– Chachi ja parikymppinen könsikäs ovat tapailleet Helsingin keskustan hotellien lisäksi nuorukaisen asunnolla. Salasuhdetta voisi kuvailla hyvin intiimiksi, lähteet kuvailevat Seiskalle.

Tapaamisia on ollut myös perheen kotona Espoossa.

– Kun Jukka on ollut poissa, nuori komistus on hiipinyt Chachin luo. Öisiä salatapaamisia on ollut kuukausien aikana useita, Seiskalle supistaan.

Kiinnijäämisen mahdollisuus kiehtoo?

Seiskan mukaan Chachin lähipiiri kertoo useita syitä erikoiselle toiminnalle.

– Chachi kaiketi pitää aviomiestään nuoremmista miehistä. Tanssijakaunotarta myös kiehtonee kiinnijäämisen pelko, lähde arvelee Seiskalle.

Leppilammet kummeina

Seiskan mukaan Jukka ei ole tiennyt mitään Chachin ja nuoren miehen salasuhteesta. Instagramin perusteella kaikki kuitenkin vaikuttaisi olevan hyvin. Kaksikko on julkaissut ihania pusukuvia, joissa he hehkuttavat rakkauttaan ja vakuuttavat kaiken olevan hyvin.

Beata on Mikko Leppilammen vaimo. Chachi ja Jukka sen sijaan ovat Beatan ja Mikon ystäviä. Lisäksi Beata ja Mikko ovat Hildenien tyttären kummeja.

– Kulisseissa on kuohunut toden teolla, sillä pian Seiskan uutisoinnin jälkeen nuoren salarakkaan henkilöllisyys paljastui. Jukka sai tietää, että kyseessä on hänen vaimonsa parhaan ystävän Beata Pappin pikkuveli Benjam, Seiskalle paljastetaan.

Chachin salarakas on huippukokki

Benjam työskentelee kuuluisassa Michelin-tähdellä varustetussa ravintolassa. Hän on nuoresta iästään huolimatta saanut luotua jo merkittävää uraa.

– Niin kuin viimeksi sanoin, ei minulla ole tähän asiaan mitään kommentoitavaa, salarakas kommentoi Seiskan toimittajalle.