Tältä näyttää kahden vuoden tauon jälkeen julkisuuteen palannut Jare Tiihonen – kritisoi tv:ssä päättäjiä musiikkialan ahdingosta

Entinen räppäri Cheek eli Jare Tiihonen, 38, astui yllättäen julkisuuteen kahden vuoden tauon jälkeen. Tiihonen puhui MTV:n Viiden jälkeen -ohjelmassa musiikkialan ahdingosta ja kritisoi päättäjiä hitaasta reagoinnista asiaan.

– Tässä olen nyt kohta yhdeksän kuukautta seurannut tätä tilannetta, ja olin todella huolissani jo kevään aikana, Tiihonen kertoo ohjelmassa.

– Alan ahdinko on hurja ja se on tuplasti pahempi kuin keväällä. Ihmiset ovat tyhjän päällä.

(Juttu jatkuu kuvan jälkeen.)

Kuvakaappaus MTV Viiden jälkeen

Tiihosen mukaan alalla on tällä hetkellä olo, etteivät päättäjät ja musiikkiala saa yhteyttä toisiinsa. Hänen mukaansa on sivistymätöntä, että ministerit Saarikko, Kiuru ja Marin työntävät päänsä edelleen pensaaseen asian suhteen.

– Kaikki ovat kertoneet haavoittuvia tarinoita itsestään, eikä kukaan kommentoi edelleenkään mitään. Tuntuu, että näillä 30 000 ihmisellä on vielä enemmän sellainen olo, ettei heitä kuulla.

Muusikot käynnistivät 14. joulukuuta sosiaalisessa mediassa #oikeusmusiikkiin -kampanjan, johon myös Tiihonen osallistui Twitter-tilillään. Hän korostaa, etteivät eturivin artistit halua tuista mitään itselleen, vaan nimenomaan työntekijöilleen.

– Roudarit, teknikot, ääniporukat ja bussikuskit. Siellä on valtava porukka, jotka eivät ole saaneet mitään. Tapahtuma-alan yrityksistä 53 prosenttia ei ole saanut mitään tukea.

– Tukipakettien pitää olla ketteriä, oikein kohdennettuja ja tarpeeksi isoja tai ala kaatuu, Tiihonen toteaa ohjelmassa.

Hän kommentoi lyhyesti myös yllättävää paluutaan julkisuuteen.

– Ei ole ollut tarvetta antaa haastatteluja, mutta tämä on aihe ja kampanja, johon halusin tuoda oman osani, Tiihonen sanoo.

Lue myös:

Cheek tivaa hallitukselta huomiota musiikkialan ahdingolle: ”Keskusteluun tarvitaan pääministeri Sanna Marin”

Cheekin kuoppaaminen ei vaikuttanut Jare Tiihosen tuloihin – tienasi edelleen järkyttävän summan!


David Hasselhoff tarjoaa 20 ilmaiskierrosta

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Wheelz-kasinolle.
  • Kun ilmainen pelitili on rekisteröity, tilillesi ilmestyy 20 ilmaiskierrosta ilman omaa talletusta!
  • Tallettajat saavat lisäksi 300€ bonuksen + 100 ilmaiskierrosta lisää.