Kate Middleton on ollut erilaisten salaliittoteorioiden päänäyttämöllä siitä saakka, kun hän jäi vaativan vatsanseudun leikkauksensa vuoksi pois kuninkaallisista edustustehtävistä.

Katen katoaminen julkisuudesta synnytti valtavan määrän toinen toistaan hullumpia salaliittoteorioita. Osa arveli hänen kuolleen, kun osa uumoili prinssi Williamin pettäneen häntä perhetutun kanssa, ja parin eronneen.

Nyt Kate kuitenkin teki paluun Trooping the Colour -tapahtumassa, ja moni voisi veikata salaliittoteorioiden päättyneen tähän esiintymiseen. Kävi kuitenkin päinvastoin.

Katen esiintymisessä oli yksi pieni yksityiskohta, joka on saanut jotkut ihmiset internetissä esittämään kysymyksiä: hänen hampaansa.

Useat kuninkaalliset fanit ovat kiinnittäneet huomiota Katen hampaisiin lauantain paraatissa, eikä prinsessan hammaskalusto näytä heidän mielestään tutulta.

– Miten tänään paraatissa olleella naisella voi olla erilaiset hampaat ja korvat kuin Kate Middletonilla?” eräs X-käyttäjä kysyi toinen.

– Prinsessa näyttää vaihtaneen paraatia varten, kommentoi toinen.

Kommentoijien mukaan ”Katen vasen etuhammas on yleensä vinossa, mutta ei tänään”. He lisäsivät julkaisuun jopa hashtagin #bodydouble, mikä viittaa siihen, että juhlallisuuksiin osallistunut henkilö ei olekaan Kate, vaan hänen korvikkeensa.

Lähde: The List