Tänään tv:ssä: Sulkapalloilijarakas avautuu suhteestaan Roni Backiin – ”Mä vähän tuomitsin, koska se oli julkkis”

Tänään torstaina nähdään Yökylässä Maria Veitola -hittisarjan kuudennen tuotantokauden toinen jakso, jossa toimittaja Maria Veitola vierailee tähtitubettaja Roni Backin ja tämän tyttöystävän, sulkapalloilija Airi Mikkelän luona.

Jaksossa Airi paljastaa, kuinka he aikoinaan tapasivat yli 520 000 seuraajan yleisölle tubettavan Ronin kanssa. Hän kertoo parin löytäneen toisensa Tinder-deittisovelluksen kautta.

– Roni kysy, haluisinks mä nähdä, Airi sanoo.

– Kun mä olin Instagramista sit nähny, et sil on ihan hirveen monta seuraajaa, niin mä tajusin, et aha tää oliki joku tämmönen. Ja sit mä ehkä vähän tuomitsin, koska se oli julkkis, nainen myöntää.

Hänen isoveljensä, jonka Airi nimeää omaksi luottohenkilökseen rakkausasioissa oli kuitenkin kannustanut pikkusiskoaan antamaan Ronille mahdollisuuden.

– Se sano, että mä en voi missään nimessä tuomita ihmistä sen takii, et se on julkkis. Et jos se vaikuttaa kivalta, niin mun pitäs ehdottomasti tavata se.

Jos upotus ei näy, voit katsoa sen täällä.

Parin ensitapaaminen sujui niin hyvin, että pian he jo alkoivatkin virallisesti seurustelemaan. Nykyään he asuvat yhdessä Pitäjänmäellä, ja sekin on sujunut lähes ongelmitta.

On kuitenkin yksi asia, joka on aiheuttanut Airille tavallista enemmän harmaita hiuksia – nimittäin lavuaarin reunalle jätetyt partakarvat.

– Roni tykkää jättää sen partakarvat aina tohon reunalle. Se on kyl ollut yks meidän riidanaihe, Airi tuhahtaa.

Tähän Roni kuitenkin vastaa, että on kehittynyt asiassa.

– Oot joo, sä oot kyl hirveen hyvä kehittymään, Airi hymyilee.

Yökylässä Maria Veitola -ohjelma nähdään MTV3-kanavalla torstaisin klo 21.

Lue myös: Ujosta, tyttöjä pelkäävästä Roni Backista kasvoi menestynyt huipputubettaja – avaa tarinaansa Yökylässä-ohjelmassa: ”Mulla ei ollut ketään, jolle olisin voinut laittaa viestiä”


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.