Esiintymiskouluttaja ja juontaja Taru Valkeapää muistetaan parhaiten 1990-luvulla esitetyn Hugo-pelisarjan juontajana. Hiljattain hän oli mukana Tampereen pelimuseon avajaisissa, jota varten hän kaivoi päälleen vaatekaapistaan alkuperäisen Hugo-paidan.

– Totesimme avajaislähetyksessä, että Hugo on varmasti kautta aikojen sympaattisin ja hyväntuulisin peliohjelma. Saan edelleen palautetta ohjelman juontamisesta. Kaupan kassalla ihmiset saattavat sanoa minulle, että tunnistavat ääneni ja että ovat katsoneet ohjelmaa pikkulapsina, Taru Valkeapää kertoi Metropolille Vidan aamiaistilaisuudessa.

– Minulle sanottiin aikoinaan, että Hugosta tulee hitti ja saan kuulla ohjelmasta koko loppuelämäni.

Tarulla on 10- ja 15-vuotiaat lapset, jotka ovat tietoisia äidin julkisuusurasta.

– Vanhempi poika sanoi muutama vuosi sitten minulle, että hänen kaikki ystäviensä vanhemmat tietävät ja tuntevat minut. Sanoin pojalleni, että he ovat varmaan katsoneet televisiota ennen hänen syntymää. Poikani googletti nimeni ja oli täpinöissään, että olen ollut aikoinaan tv-juontaja ja kyseli, miksi en ollut kertonut hänelle taustastani tv-juontajana.

Lue myös:

Seura: Noora Karma tuli raskaaksi Dubaissa – joutui turvautumaan huijaukseen: ”Minut olisi pidätetty tai häädetty maasta”

Mentalisti Noora Karma uuden äärellä – jätti alkoholin ja treenaa enemmän kuin koskaan!