Laulaja Nina Tapio nousee lavalle loka-marraskuussa Helsingin Aleksanterin teatterissa ja Riihimäen teatterissa ensimmäistä kertaa tyttärensä, sirkustaiteilija Ada Forsbergin kanssa.

Tunnelmallisissa Yhtenä iltana -konserteissa kuullaan aiemmin kuulemattomia sovituksia muun muassa Taikapeili-duon kappaleista ja nähdään maailmanluokan sirkustaidetta, josta vastaa kansainvälisesti menestyneen Arctic Ensemble-sirkusryhmän Anselmi Kaisanlahti ja Ada Forsberg. Kyseessä on ensimmäinen kerta, kun äiti ja tytär esiintyvät samalla lavalla.

– Nyt oli sopiva sauma toteuttaa haave yhteisestä proggiksesta, kun Ada on viimeinkin Suomessa, Nina kertoo Iltalehdelle.

Ada kertoo tehneensä kaksi kiertuetta Sirkus Finlandian kanssa ja kiertänyt suomalaisen Arctic Ensemble -ryhmän kanssa Hollannissa, Englannissa, Ranskassa ja Japanissa. Kiertueet ovat pitäneet Adan varsin kiireisinä.

– Viime vuosina Adaa ei ole saanut jouluksikaan kotiin. On ollut haikeaa soitella aattona viimeisen päälle laitetun joulun keskeltä Adalle jonnekin sirkuksen kulisseihin, jossa jouluateriana on nakkipaketti, Nina kertoo.

 

 

Lue myös:

IS: Matti Nykäsen Eveliina-tytär avoimena lapsuudestaan: ”Mietin, miksi oma isä ei ollut elämässäni”

Kylie Jenner ja Stormi-tytär herkässä yhteiskuvassa: ”Ei ole paikkaa, missä olisin mieluummin”