Tähdet, tähdet 2020 -kilpailun voittajaksi valittiin ennakkosuosikin asemaan noussut entinen lapsitähti Konsta Hietanen.

Koronapandemian takia livelähetyksissä ei ole nähty koko syksyn aikana yleisöä. Finaalia oli saapunut paikan päälle katsomaan hänen Aami-vaimonsa, joka nousi lavalle televisiokameroiden sammuttua antamaan Konstalle kostean pusun.

Konsta kommentoi voittoaan sosiaalisessa mediassa.

– Vielä viimeiset henkäykset studiolla tähtipölyssä. Kiito äänestäjille ja kaikille. Vitsi, mikä matka tämä on ollut. Minulla on ollut hauskaa, toivottavasti myös teilläkin, Konsta kommentoi.

”Tuntuu mahtavalta”

Konstan lauluesitykset olivat alusta asti hyvin vahvoja ja viimeistään oopperajakson myötä myös suuri yleisö kiinnostui miehestä.

– Mahtavalta tuntuu. On tuntunut kyllä ihan koko matkan, ekasta jaksosta alkaen, Hietanen kertoo Iltalehdelle antamassaan haastattelussa.

– Ei tässä olla väärällä tavalla häkeltynyt kansan suosiosta.

(Juttu jatkuu kuvan jälkeen.)

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täällä.

Hietanen iloitsee siitä, että on voinut ohjelmassa tuoda vapaasti esille omaa luonnettaan.

– On makea juttu, miten on tällä tavalla otettu omakseen ja miten olen pystynyt välittämään ihanasti omaa persoonaani tällaisessa lauluohjelmassa, Konsta hehkuttaa.

Tähdet, tähdet 2020 -ohjelman toiselle sijalle sijoittui iskelmälaulaja Suvi Teräsniska.

Lue myös:

Tähdet, tähdet -suosikki Konsta Hietanen on suurperheen isä – tässä on kuvankaunis vaimo!

Tässä on laulaja Nina Tapion taiteilijatytär – nousevat ensimmäistä kertaa yhdessä lavalle!

John Legend omisti koskettavan kappaleen vaimolleen Chrissy Teigenille – ”Olemme kokeneet huiput ja kuopat”

Näin Sofia Belórf kommentoi Metropolille suhdettaan Stefaniin vain muutamaa päivää ennen eroa: ”Se tapa ärsyttää minua todella paljon”