Legendaarinen suomalaiskiekkoilija Teemu Selänne ja erityisesti hänen ystävänsä, mediapersoona Aleksi Valavuori herättävät harva se päivä runsaasti huomiota mediassa valtavirrasta poikkeavilla, voimakkailla mielipiteillään.

Tällä kertaa Selänteen ja Valavuoren ankara kritiikki kohdistuu urheilutoimittaja ja jääkiekkovalmentaja Petteri Sihvoseen. Miehet ovat käyneet tällä viikolla kovaa kinastelua Twitterissä.

Jupakka alkoi, kun Sihvonen otti kantaa Valavuoren tuoreeseen Twitter-postaukseen. Sihvosen kannanotto ei Selännettä miellyttänyt, joten kiekkotähti päätti kertoa suoran mielipiteensä Sihvosesta.

– Nyt täytyy oikeesti sanoa vaikka harvoin kommentoin täysin luusereiden toimintaa mut Petteri Sihvosen tarjonta suomalaiselle urheilulle on jotain täysin arvotonta skeidaa, niin pelaajana, niin valmentajana ja niin jollakin käsittämättömällä tavalla itseään kutsumalla asiantuntijana, Selänne lataa Twitterissä.

Jos upotus ei näy, voit katsoa sen täällä.

Sihvonen vastasi Selänteelle takertumalla tämän kielioppivirheisiin.

– Kysyn, kurillani, Teemu, kuka tällä erää on kirjoittanut tämän twiittisi? Edellisen kerran olet ”kirjoittanut” näinkin hyvää suomea ”blogissasi”, tai siis haamukirjoittajasi kirjoitti, Sihvonen sivaltaa.

Jos upotus ei näy, voit katsoa sen täällä.

Kommentti sai Selänteen lisäämään vettä myllyyn entisestään.

– Äidin kielen opettaja sihvonen, ihan itse ja nyt täytyy kerrankin avautua susta ,vaikka tämä onkin todella epämiellyttävää.. oon yrittänyt niin positiivisesti ajatella sun puolesta ja ymmärtää jotenkin,mut vaikeeta on, mies tilittää.

Myöhemmin Selänne teki vielä erillisen keskustelunavauksen Sihvosesta.

– Siitä hetkestä kun Petteri Sihvonen sanoisikanaan että Teppo Numminen ja minä emme ymmärrä jääkiekosta mitään, 3 000:n NHL ottelun jälkeen putosi arvostus ja luottamus ja ymmärrys Petteriä kohtaan… oon yrittänyt väkisinkin ymmärtää häntä, mutta tämä on täysin tekemätön kortti, Selänne kirjoittaa.

Jos upotus ei näy, voit katsoa sen täällä.

Sihvonen on vastannut Selänteen Twitter-kirjoitukseen puolustelevaan sävyyn ja toivottaa Selänteelle ”voimia”. Tämä on kirvoittanut Valavuoren avaamaan omia mielipiteitään Sihvosesta.

– Sinä se olet kova huomaamaan asioita! Aina väärin toki, mutta huomaamista se on sekin. Jännä nähdä kauanko Maikkari roikottaa sua vielä mukana vai hankkiiko tilalle esim. sokean marsun ennustamaan tuloksia, Valavuori täräyttää.

Jos upotus ei näy, voit katsoa sen täällä.

Miesten kiivas keskustelu on herättänyt hämmennystä Twitteristä. Osa Twitter-käyttäjistä ehdottaa, että Selänne, Sihvonen ja Valavuori sopisivat riitansa puhelimitse tai kasvotusten.

Lue myös:

Teemu ja Sirpa Selänteen Veera-tytär saavutti naimaluvan – kaunis kuva julki: ”Onnea prinsessa”

Me Naiset: Sirpa Selänne avautuu seksielämästä Teemun kanssa – ”Pidämme huolta, että homma toimii”