Huippusuositun Temptation Island Suomi -ohjelman tuoreella kaudella nähdään tänä syksynä ensimmäistä kertaa sarjan historian aikana ihka oikea tangokuningatar. Vuoden 2019 Tangomarkkinoilla tangokuningattareksi kruunattu Pirita Niemenmaa matkusti viettelysten saarelle yhdessä kihlattunsa Mika Poikolan kanssa.

Pirita kertoo Metropolille Nelosen järjestämässä pressitilaisuudessa saaneensa ohjelmaan henkilökohtaisen kutsun. Sarjaa jo vuosien ajan seuranneena Pirita oli kutsusta innoissaan ja sai lopulta myös puolisonsa pitämään osallistumista hyvänä ajatuksena.

– Alun innostuksen jälkeen aloin kuitenkin epäröimään ja mietin, että kannattaakohan meidän sittenkään lähteä ohjelmaan, Pirita myöntää avoimesti Metropolille.

Nyt reissu on kuitenkin tehty, ja pari on palannut kotiin paratiisimaisemissa järjestetyistä kuvauksista. Temppareissa Pirita ymmärsi pitäneensä suhdettaan Mikaan aiemmin täysin itsestäänselvänä asiana, vaikka näin ei todellisuudessa kuitenkaan kannattaisi ajatella.

Se, missä kulkee pettämisen raja on parisuhteen molemmille osapuolille hyvin selkeä:

– Jos tilanne etenee pussailuun, se on pettämistä, Pirita ja Mika toteavat yhteisesti.

Mika näkee, että Temppareissa tehdyt virheet ovat yhtä vakavia, kuin jos ne olisivat tapahtuneet kuvausten ulkopuolella.

– Jos lähdet Temppareihin pettämään, niin pystyisit hyvin tekemään samat asiat siviilissäkin. Temppareissa pitäisi elää samalla tavalla kuin normiarjessa, Mika painottaa.

Juttu jatkuu kuvan jälkeen.

Kuva: Nelonen

Vielä pari ei voi paljastaa, kuinka heidän välisen rakkautensa ohjelmassa käy. Sen he kuitenkin kertovat, etteivät he ole suhteensa aikana välttyneet vaikeuksilta.

Haastavinta oli suhteen alkuaikoina, kun Pirita oli juuri voittanut Tangomarkkinat.

-Kun voitin kilpailun, Mika näytti itsestään mustasukkaisia piirteitä. Tein heti selväksi, ettei se käy, koska minulla työ, jossa joudun olemaan paljon pois kotoa. En kykenisi olemaan ihmisen kanssa, joka rajoittaa elämääni, Pirita avaa.

– Se oli minulle todella raskasta, hän lisää.

Pariskunta sai ongelman kuitenkin nopeasti käsiteltyä.

– Pirita on julkisuuden henkilö, mikä oli minulle uudenlainen tilanne. Vähitellen kun aloin tuntemaan häntä paremmin ja luottamus kasvoi, löysimme yhteisen sävelen, Mika tiivistää.

Tällä hetkellä parin on ohjelman vuoksi hankala puhua yhteisestä tulevaisuudestaan. Hääsuunnitelmista kysyttäessä Piritta antaa mystisen vastauksen:

– No tuota, jos katsotaan tuo kausi ensin ja mietitään sitten, että onko häihin edes mahdollisuutta, hän tokaisee nauraen.

Lue myös:

Jättiyllätys! Tangokuningatar osallistuu miesystävänsä kanssa Temptation Island Suomi -sarjaan!

Tangokuningatar Pirita Niemenmaalla raskaat ajat takana: ”Kaikki revittiin auki”