Temptation Islandin Mira julkaisi tunteikkaan viestin – ”Tiedän jokaisen sanani kääntyvän herkästi minua vastaan”

Valto ja Mira osallistuivat Temptation Island Suomen seitsemänteen kauteen.

Mira kiisti koko kauden aikana läheiset välinsä sinkkuna saarelle tulleen Markuksen kanssa, mutta kauden puolissa välin alkoi tapahtua.

Mira julkaisi jo toukokuussa anteeksipyynnön käytöksestään, jossa hän kertoi syyn valehteluunsa ohjelmassa.

— Tajusin liian myöhään, kuinka minulla on kamalan myrkyllinen, opittu käyttäytymismalli: jos teet jotain väärin, puhu paskaa niin kauan kunnes, jos ja kun jäät kiinni. Olen tehnyt sitä lapsesta asti selviytymiskeinona, joten automationa kielsin taas paniikissa ihan kaiken, kertoi Mira.

Nyt hän on julkaissut pitkän ja tunteikkaan tekstin, jossa hän pyytää anteeksi ja puhuttelee eritoten niitä, jotka eivät hänestä pidä.

Mira antaa ymmärtää, että asia on käsitelty ja anteeksi annettu hänen ja Valton välillä, ja nyt on aika jatkaa elämässä eteenpäin.

— Häpeän sitä ja otan teoistani täyden vastuun. En nähnyt pahan oloni lävitse, enkä hakenut siihen ajoissa apua. Sittemmin olen hakenut ja myös saanut apua, jotta en enää ikinä toimisi vastaavalla tavalla, kertoi Mira avoimesti.

— Aiheesta puhuminen on kivuliasta ja häpeällistä, olen sanottavani sanonut ja tuonut oman kantani esille jo aiemmin. Tämän enempää en aio enää avata saarella tapahtuneita tai siihen liittyviä asioita.

Lue Miran kirjoitelma kokonaisuudessaan alta.

View this post on Instagram

Tämän tekstin kirjoittaminen on hankalaa, sillä tiedän jokaisen sanani kääntyvän herkästi minua vastaan. Siitä huolimatta haluan saada tämän kaiken päätökseen, joten "closure" Temppareihin on tehtävä. . Pyydän anteeksi sitä, miten huono esimerkki olin teille kaikille. Ymmärrän hyvin, miksi minua vihataan: toimin moraalittomasti ja epäkunnioittavasti parisuhteessani ja valehtelin asiasta. Häpeän sitä ja otan teoistani täyden vastuun. En nähnyt pahan oloni lävitse, enkä hakenut siihen ajoissa apua. Sittemmin olen hakenut ja myös saanut apua, jotta en enää ikinä toimisi vastaavalla tavalla. . En koe, että saamani julkisuus tai seuraajamäärät olisivat missään määrin itse ansaittuja, vaan sain ne "lahjana" osallistuessani formaattiin, vaikka saamani näkyvyys onkin suurimmaksi osaksi negatiivista ja myrkyllistä. . Tästä huolimatta työni on vahvasti riippuvainen somestani. Rupean hiljalleen tuottamaan sisältöä parhaani mukaan tavalla, kuten tein ennen ohjelmaan osallistumista. Tämän vuoksi pyydän sinua, joka seuraat minua vihan, myötähäpeän tai tempparimehustelun takia, että lopettaisit. Ole kiltti ja unfollaa profiilini. Täällä ei ole sinulle enää mitään. . Loppujen lopuksi se, mitä tapahtui, on asianomaisten välinen asia, joka on käsitelty ja anteeksiannettu. Aiheesta puhuminen on kivuliasta ja häpeällistä, olen sanottavani sanonut ja tuonut oman kantani esille jo aiemmin. Tämän enempää en aio enää avata saarella tapahtuneita tai siihen liittyviä asioita. . Toivon vilpittömästi, että saisin rauhan jatkaa elämääni eteenpäin kaikesta huolimatta.

A post shared by Mira Ahola | Personal Trainer (@igmiisu) on

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täällä.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.