Temptation Island Suomi -ohjelmasta tunnetuksi tullut Eveliina Uosukainen avautuu somessa hääsuunnitelmistaan, jotka ovat menneet täysin uusiksi, kun hääkassa hupeni jo vuosi sitten.

Espanjassa puolisonsa Daniel ”Bile-Dani” Lehtosen kanssa asuva Eveliina paljastaa Instagram-tilillään, että häihin varatut rahat paloivat paluulentoihin parin yrittäessä palata Balilta Suomeen koronapandemian alkaessa.

– Oltiin vuosi sitten just ennen koronaa Balilla ekaa kertaa ja se vei kyllä mun sydämen! Olin vuosia haaveillut siitä ja liimaillut unelmakarttaan kuvia Balista. Lopulta mun yksi unelma kävi toteen, kun pääsin sinne palkintomatkalle. Jäätiin sen perään vielä omalle reissulle kuukaudeksi. Kuukausi jäi kuitenkin lyhyeksi, kun korona pakotti palaamaan kotiin, Eveliina kirjoittaa.

Juttu jatkuu kuvan jälkeen.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Paluu Suomeen ei kuitenkaan ollut ihan yksinkertaista, saati halpaa. Lentoja peruttiin koronan takia yhtenään ja niille oli vaikea päästä ilman koronatodistuksia.

– Meidän hääkassa paloi ilmaan (kirjaimellisesti taivaalle) koronan aiheuttamissa paluu matkustuksissa. Meiltä meni yhteensä seitsemän lentoa kahdelle hengelle, että päästiin lopulta kotiin. Voitte kuvitella paljon niihin yhteensä paloi rahaa, Eveliina kirjoittaa.

– Vakuutusyhtiö ei ikinä korvannut mitään vaikka piti. Joten saatiin sanoa häille bye bye!

Pari lykkäsi häitään myös vallitsevien koronarajoitusten takia. Suunnitelmissa oli alunperin järjestää häät Espanjassa isolla porukalla. Rajoitusten takia tämä ei luonnollisesti ole ollut mahdollista.

– Nyt olen alkanut haaveilemaan, että jos karattaisiin lähimpien ystävien kanssa Balille salahäihin heti kun maailma taas aukeaa. Santorinikin olisi kyllä todella upea paikka juhlia häitä.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Lue myös:

TIS-Eveliina otti aurinkoa yläosattomissa – joutui erikoiseen tilanteeseen kotinsa parvekkeella!

Bile-Dani ja Eve-rakas uhosivat koronaa vastaan – jäivät lomamatkan päätteeksi jumiin Balille