Temptation Island Suomi -ohjelmasta suomalaisille tunnetuksi tullut Juuso Lehmusvyöry avautuu oman Instagram-tilinsä Stories-osiossa häneen kohdistuneesta, Jodel-sovelluksessa tapahtuneesta arvostelusta.

Lehmusvyöry erosi hiljattain entisestä puolisostaan ja lapsensa äidistä Vilma Karjalaisesta ja pariskunnan suhde on puhuttanut runsaasti somessa. Kaksikko on erosta huolimatta viettänyt aikaa yhdessä, mikä on saanut somekeskustelun kiihtymään entisestään.

Lehmusvyöry julkaisi Stories-osiossa kuvakaappauksen Jodel-sovelluksessa julkaistusta kommentista.

– Hei toveri, voidaanko yhdessä sopia, ettemme seuraa Vilmaa tai Juusoa ennen kuin he kertovat heidän parisuhdetilanteestaan. Me seuraajat olemme tiedon ansainneet!? kommentissa luki.

Kommentti sai Lehmusvyöryn ottamaan aiheeseen kantaa hyvin suorasanaisesti. Lehmusvyöryn on vaikea ymmärtää, miksi ihmisiä kiinnostaa ex-pariskunnan suhde niin paljon.

– Pakko kommentoida tuohon sen verran, että tässä näkyy, mitä tapahtuu, kun psykoosi menee seuraavalle tasolle. Aika pakkomielteistä meininkiä näyttää olevan, Lehmusvyöry toteaa Instagramissa.

– Onko Jodel se paikka, missä avohoitopotilaat kokoontuvat? Se voisi selittää paljonkin asioita, hän pohtii.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täällä.

Lue myös:

Temppareista tuttu Juuso Lehmusvyöry avautuu vihdoin eron todellisista syistä: ”Tämä voi olla monen mielestä kusipäistä ja itsekästä”

Temppareista tuttu Juuso Lehmusvyöry puhuu ensimmäistä kertaa yllätyserostaan: ”En olisi halunnut erota, mutta Vilma päätti näin”

TIS-Vilma avautuu eron jälkeisistä tuntemuksistaan: ”Asioiden hyväksyminen oli kova paikka”