Temptation Island Suomi -sarjasta tuttu Juuso Lehmusvyöry julkaisi syntymäpäivänään Instagram-päivityksen, missä avasi hänen ja Vilma Karjalaisen eron syitä. Hänen mukaansa päällimmäisin syy suhteen päättymiseen oli eroava näkemys koronarokotteesta.

Oon tässä nyt kuukauden verran tuonut esille somessani epäkohtia ja sensuroitua tietoa maailmalla vallitsevasta tilanteesta. Vaikka on paljon tullut posia, niin ikävä kyllä joukkoon mahtuu sellaista huutelua kun ”oot harhainen Salaliittoteoreetikko, mene hoitoon”, Juuso aloittaa Instagram-päivityksen ja jatkaa:

Mutta mä en voi katsoa itseäni pellistä, jos mä en sano mitään, ja annan sen kaiken tapahtua mitä nyt tapahtuu. Mä en voi katsoa ihmisten kärsimystä noiden kokeellisen piikkien takia ja olla sanomatta mitään. Mä en voi katsoa vierestä kun vain yhtä ”totuutta” tuodaan ilmi.

Hän päätti valita parisuhteen sijaan asiasta puhumisen sosiaalisessa mediassa.

– Mulle annettiin vaihtoehto. Valita toksinen suhde vai jatkaa näiden puhumista somessa, mä en vaan voi olla hiljaa. Tämä voi olla monen mielestä kusipäistä ja itsekästä, varsinkin kun meillä on yhteinen lapsi. Jos olet sitä mieltä, niin fine ole. Mut älä tule sitä mulle kertomaan, Juuso kirjoittaa.

”Vilma se tässä mustamaalaa”

Juuson avautuminen on kerännyt kommentteja niin puolesta kuin vastaan. Yksi seuraajista on vahvasti sitä mieltä, että Juuson kannattaisi pitää taukoa sosiaalisen median päivittämisestä. Hän kehottaa samalla miettimään pariskunnan pientä tytärtä ja pitää ex-puolison mustamaalaamista riman alituksena.

Juuso ei jäänyt hiljaiseksi, vaan vastasi seuraajalleen.

Mä en tässä mustamaalaa ketään, sanoin miten asia on, that’s it. Vilma se tässä mustamaalaa, Juuso kirjoittaa.

Juuso myös painottaa, ettei hän ole kostamassa Vilmalla mitään, vaan ilmaisi asiat niin kuin ne ovat hänen mielestä.

Lue myös:

Temppareista tuttu Vilma Karjalainen koki lähihoitajana rajua kiusaamista esimiesten toimesta: ”Minua haukuttiin h***aksi yksityiselämäni perusteella”

Eronnut Vilma julkaisi näyttävän uima-asukuvan: ”Olen löytänyt tietynlaisen rauhan”

TIS-Vilma avautuu eron jälkeisistä tuntemuksistaan: ”Asioiden hyväksyminen oli kova paikka”