Temptation Island Suomi -ohjelmaan jo toistamiseen osallistuneet Viivi ja Lance poistuivat ohjelmasta yllättäen kesken kauden ja erosivat pian kuvausten jälkeen. Päätös erosta syntyi jo viime kesänä kuvausten päätyttyä.

Viivi kertoo Instagramin stories-osiossa voivansa kertoa asioista vapaasti nyt kun jaksot ovat ulkona ja eropäätös on tehty. Hän vakuuttaa, ettei mikään saarella tapahtunut vaikuttanut päätökseen mutta myöntää, että Lance otti ohjelmasta lähtemisen raskaammin.

– Ei se ollut minullekaan missään nimessä helppo paikka, mutta Lance otti sen vielä raskaammin. Välillä tuntui, että se lähtö oli isompi asia kuin minun hyvinvointi.

– Sain kyllä kuulla osani siitä, että päätin poistua ja kaikki ulosanti ei ollut ihan positiivista. Tilanne sai minut kokemaan huonoa omatuntoa. Oli uutta minulle ajatella niin ”itsekkäästi”, mutta jälkikäteen olen iloinen, että uskalsin sen tehdä, Viivi kertoo Instagramissa.

Lance teki lopullisen eropäätöksen

Viivi arvelee ohjelmasta lähdön olleen viimeinen niitti suhteen päättymiselle.

– Lance toi eroasian esille. En pääse Lancen pään sisälle, mutta (Lance) sanoi minulle, että se oli sellainen herätys.

– Se oli mulle rehellisesti silloin tosi iso yllätys ja shokki koska luulin, että kaikki on hyvin. Olin valmis tekemään mitä vain, että suhde jatkuu. En olisi varmaan itse osannut lähteä, mutta ymmärrän, että se oli oikea päätös, Viivi toteaa.

Vaikka ero oli tuli Viiville yllätyksenä, aika on auttanut häntä pääsemään erosta yli.

– Olen käynyt vaan kaikki tunnetilat läpi. Itkenyt paljon ja surrut, mutta sekin vähenee päivä päivältä ja yhtäkkiä tajuaa, että näin sen kuuluukin mennä. Se muutos minkä näen itsessäni kun katson taaksepäin. Tajuan miten paljon parempi on sijoittaa kaikki se energia, rakkaus ja voimavarat itseeni, perheeseen ja ystäviin, Viivi kertoo.

Viivi ja Lance ovat jatkaneet omaa elämäänsä tahoillaan, mutta ovat edelleen puheväleissä keskenään.

– Ihan ystävinä tässä kuljeskellaan. Vähän etäisyyttä on pitänyt ottaa ja ehkä se on hyväkin, Viivi kertoo videolla.

Hän ei kuitenkaan kadu ohjelmaan osallistumista ja viittaa muun muassa sieltä saamiinsa ystäviin. Päätös lähtemisestä kesken kauden tuntuu yhä oikealta.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Lue myös:

Eronnut Susanna Penttilä järkyttyi miesten käytöksestä: ”Puhelimeni täyttyi vihaamistani kikkelikuvista”

Sofia Belórfia kiusattiin rajusti jo ala-asteella: ”Kuviani revittiin ja naamani päälle piirrettiin kuvioita”