Temptation Island Suomi -ohjelmasta suureen suosioon ponnahtanut Vilma Karjalainen on julkaissut omalle Instagram-tililleen näyttävän kuvan, jossa hän poseeraa pelkät alusvaatteet yllään. Sylissään Karjalainen pitää pientä Leon-poikaansa, joka syntyi kesäkuussa.

Kuvan yhteyteen Karjalainen on lisännyt pitkän kirjoituksen, jossa hän puhuu avoimesti kehostaan ja itsetunnostaan. Karjalainen paljastaa olevansa tällä hetkellä onnellisempi ja myös painavampi kuin koskaan aiemmin.

– Rakastan elämää just nyt eniten mitä olen koskaan rakastanut, enkä ole koskaan ollut näin onnellinen, Karjalainen aloittaa rehellisen kirjoituksensa.

– Painan myös eniten mitä koskaan. Ja oon väsyneempi mitä koskaan, hän jatkaa.

Jos upotus ei näy, voit katsoa sen täällä.

Karjalainen kertoo olevansa tällä hetkellä tyytyväinen omaan vartaloonsa. Terveys ja hyvinvointi ovat hänelle tärkeitä asioita, mutta hän ei aio ottaa liian suuria paineita ylipainostaan.

– Vaikka haluan pyrkiä takasin ns. terveellisiin mittoihin jotta voin maksimoida oman terveyteni ja olla esimerkkinä lapsilleni, ei mulla ole siihen mitään pakkomiellettä tai samanlaisia ajatuksia kun joskus. Pikkuhiljaa hyvä tulee. Rauhassa ja kaikki aikanaan. Ei mitään paineita, eikä todellakaan pakkoa, Karjalainen tiivistää.

– En oo ikinä ollut näin onnellinen-tai painava! Naurattaa teini-minä, en olis voinut julkaista itsestäni jotain kuvaa missä olin 30kg kevyempi koska ahdisti ”läskit kropassa”. Tässä mä oon- pienen vauvan kanssa ja reisien koko alkaa puristaa XL koon housuissa.

Julkaisussaan Karjalainen muistuttaa, ettei paino vaikuta ihmisen arvoon millään tavalla.

– Haluan sanoa että me ollaan paljon muutakin kuin meidän vaatenumero, eikä se määritä meitä ihmisenä. Jos joku sanoo toisin, on hän väärässä! nainen julistaa.

Karjalainen kokee surua siitä, kuinka jopa pienet lapset joutuvat kohtaamaan arvostelua omasta ulkonäöstään. Hän toivookin, että ihmiset voisivat yhdessä rakentaa yhteiskunnasta aiempaa suvaitsevaisemman.

Jos upotus ei näy, voit katsoa sen täällä.

Lue myös:

TIS-Vilma ja Juuso paljastivat vauvansa nimen – ex-pari poseeraa herkässä yhteiskuvassa: ”Yritämme parhaamme”

TIS-Vilma avautuu eron jälkeisistä tuntemuksistaan: ”Asioiden hyväksyminen oli kova paikka”