Toista lastaan kumppaninsa Juuso Lehmusvyöryn kanssa odottava Vilma Karjalainen on joutunut suuren krittiikkivyöryn kohteeksi. Temptation Island Suomi -ohjelmasta tuttu Karjalainen kertoo asiasta omalla Instagram-tilillään.

Karjalaisen mukaan hänen seuraajiensa on vaikeaa hyväksyä naisen päätöstä laittaa lapsensa Nellan päiväkotiin vain 1-vuotiaana.

– En voi ymmärtää miten niin monella menee tunteisiin muiden tavat toimia, Karjalainen avautuu Instagramin Stories-osiossa.

Omia lapsia koskevat valinnat ovat Karjalaisen mukaan jokaisen henkilökohtaisia päätöksiä. Oikeita tai vääriä vastauksia ei hänen mielestään ole, kun puhutaan lapsen päiväkotiin viemisestä.

– Ensin haluan sanoa, että jos hoidat lapsesi kotona etkä laita päiväkotiin – tämä on täysin ok. Vanhempi, joka kokee haluavansa laittaa lapsen hoitoon, esim. 1v iässä on myös ihan yhtä ok. Päiväkoti ei ole mikään lasten kaatopaikka, mihin jätetään lapset kun ei jakseta hoitaa lapsia itse, Karjalainen alleviivaa.

Karjalainen painottaa vahvasti sitä, ettei mikään ole tärkeämpää kuin tarjota lapselle mahdollisuus elää hyvää elämää.

– Onko väsynyt äiti joka kaipais lepoa mut ei uskalla laittaa hoitoon koska muut kritisoi mahdollisimman hyvää lapselle? No ei ole.

Jos upotus ei näy, voit katsoa sen täällä.

Karjalainen veisi Nellan hoitoon, vaikka ei tekisi töitä. Hän pitää varhaiskasvatusta tärkeänä asiana.

– Siellä on kavereita, hoitajat on tärkeitä, siellä Nella oppii uusia asioita ja opettelee itsenäistymään. Nellan sosiaaliset taidot ovat kehittyneet todella hurjasti päiväkodissa, Karjalainen kuivailee.

– Oon saanut paljon kyselyä että pidänkö Nellan päiväkodissa kun vauva syntyy… JOOO! TODELLAKIN! hän julistaa.

Jos upotus ei näy, voit katsoa sen täällä.

Lue myös:

TIS-Vilmalta rehellinen tilitys raskausajasta: ”Lähinnä vi*uttaa…”

TIS-Vilma paljasti yksityiskohtia entisten esimiestensä rajusta kiusaamisesta: ”Uhkailtiin sakoilla, jos kerron kokemuksiani”