Temptation Island Suomi- ja Gossip Moms -ohjelmista tunnettu Vilma Karjalainen paljasti viime viikolla odottavansa toista lasta yhdessä ex-puolisonsa Juuso Lehmusvyöryn kanssa. Ex-parilla on myös vuonna 2020 syntynyt tytär.

Vaikka raskaus tulikin yllätyksenä Vilma odottaa uutta tulokasta innolla, mutta toisen raskauden kohdalla tuntemukset eivät kuitenkaan ole ihan samoja kuin esikoista odottaessa.

– Ensinnäkin aika menee aivan törkeän nopeasti. Ei ole aikaa hirveästi voivotella olojaan. Paras vinkki mitä sai esikoista odottaessa, että ”koita levätä ennen synnytystä ja vauva-arkea” tuntuu lähinnä vitsiltä, Vilma kirjoittaa.

– Taapero vie kaiken ajan ja yli jäävä aika menee mun yrityksen pyörittämiseen. Eikä tämä ole valittamista, tämä on se mitä se on, fakta.

Juttu jatkuu kuvan jälkeen.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Myös ura on Vilmalle tärkeä, eikä hän ole valmis luopumaan siitä, vaikka ei yrittäjänä pysty pitämään juurikaan äitiyslomaa.

– Mutta ei se haittaa. Nellafiina pitää mun mielen virkeänä ja se on mulle myös samalla unelma, mitä toteutan.

Vilma myöntää myös, etteivät neuvolakäynnit ja ultrat herätä toisen lapsen kohdalla samanlaista jännitystä, eikä synnytys herätä tällä kertaa mitään ajatuksia.

– Sydänäänet on ihana kuulla tietysti aina, mutta en liikutu samalla tavalla.

– Jotenkin tulee myös paha mieli, että esikoisen kohdalla kaikki oli niin ihanaa, jännää ja uutta. Nyt lähinnä vituttaa ja haluaa vauvan vaan ulos, että pääsee elämään sen kanssa fyysisesti.

Lue myös:

Yllätysraskaus! TIS-Vilma odottaa toista lasta ex-puoliso Juuson kanssa: ”Meillä oli tunteikas ero”

IS: Vilma Karjalainen kuvasi rehellisesti parisuhteensa tuhon tv-sarjaan – ”Ensimmäinen tunne oli häpeä”