Tomi Björckin blogi – Top 5 maailman parhaat hotellit

Näissä hommissa tulee matkusteltua todella paljon ympäri maailmaa, joten kokemuksen syvällä rintaäänellä, tässä oma top-listani maailman parhaista hotelleista.
1. Park Hyatt Tokyo, Japani

Huikein näköala ympäri Tokion uskomattoman kaupungin ympärille. Näköala muuttuu riippuen missä ravintolassa, huoneessa tai baarissa olet. Myös kuuluisalle Mt Fujille on näkymä.
Monta viihtyisää ravintolaa, kuten Kozue joka tarjoaa tyylikästä japanilaista, samoin New York Grill & Bar, joka on tuttu monelle elokuvasta Lost in Transalation. Parhaimmat cocktailit, jazz-musiikkia livenä ja tunnelma täys 10.
2. COMO Hotel Point Yamu, Phuket, Thaimaa

Como-ketjun lippulaiva Thaimaassa. Onko Nahm-ravintola Bangkokista tuttu? No sitten tämä on mielestäni vielä parempi. Ravintola Nahmuya on sisarravintola Bangkokin tähtipaikalle. Hotelli on käsittämättömän kaunis ja upeilla näköaloilla varusteltu, niin huoneista kuin ravintoloista.
Omaa rantaa ei ole, vaan tilalla on ns. oma saari, jonne viedään auto- ja venekuljetuksella, jos ei yksi upeimmista infinity-pooleista miellytä.
3. Bulgari Hotel Milan, Italia

Luonnollisesti muotitalon tukikohta Milanossa, kaunis ja pienen tuntuinen boutique-hotelli erittäin hyvällä lokaatiolla. Hotellista löytyy loistavaa ruokaa ja juomaa, viihtyisä sisäpiha ja ystävällisin henkilökunta, jonka olen tavannut tänä vuonna.
Saunaosasto ja uima-allas kuin elokuvasta, saunasta plussaa, samoin höyrysaunasta.
Samana päivänä saattaa törmätä niin näyttelijöihin kuin huippujalkapalloilijoihin, ja mallit, no niitähän on Milanossa joka puolella. Paljon pällisteltävää.
4. W Barcelona, Espanja

Miltä kuulostaisi hotelli, jossa on oma yökerho, 2-kerroksinen pool deck -alue loistavalla palvelulla, kahdella uima-altaalla, omalla rannalla, rantabaarilla, spalla ja neljällä raflalla?
Kerran kävi niin, että ei päästy 48h ulos hotellilta, kun haluttiin todeta hotellin mahtavuus ja palvelualttius. Täällä on maailmanluokan meininki ja yläkerroksen yökerhossa tunnet olevasi ns. maailman katolla. Näkymät koko Barcelonan yli.
5. Wythe Hotel, New York, USA

Oi Brooklyn, josta näkymä koko kauniin Manhattanin yli. Brooklyn Breweryn vieressä oleva hipster-hotelli. Hyvällä katu-uskottavuudella ja turvallisuudella varusteltu hotelli tarjoaa erittäin elokuvamaisen fiiliksen New Yorkista ja myöskin realistisen sellaisen.
Baarista ja monista huoneista tosiaan näkymä koko Manhattanin yli. Kaikki on tyylikästä ja hyvin brooklynmäistä uskottavaa toimintaa.
Lähellä paljon nähtävää ja koettavaa, kuten Brooklyn Brewery, hipster-kauppoja, Mast Brothers, Brooklyn Bowl, baareja ja ravintoloita.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.

Kommentit
Lataa...