Apulanta-yhtyeen Toni Wirtanen on ylpeä laulajavaimostaan Jannika Wirtasesta, joka osallistui hiljattain suositun Vain elämää -sarjan kuvauksiin. Hän kertoo vaimonsa törmäävän usein ennakkoluuloihin heidän parisuhteensa takia.

– Vaimo törmää todella usein siihen, että hän ei olisi mitään, jos hän ei olisi Toni Wirtasen vaimo. Todellisuus on, että Jannika on tehnyt todella paljon töitä uransa eteen hyvällä näkemyksellä ja omanlaisella musiikintajulla. Olen ollut hurmoksessa kuunnellessani hänen tekemiä Vain elämää -kappaleita, Toni Wirtanen kertoo Metropolille.

– Minua on suorastaan vituttanut, että minut täytyy vetää vaimon juttuihin mukaan. Hän on tehnyt kymmenen vuoden aikana kolme levyä, josta olen yhdessä kappaleessa ollut osatekijänä.

Kahdesti Vain elämää -sarjaan osallistunut Toni ei antanut vaimolleen vinkkejä ennen tämän kuvauksiin osallistumista.

– Haluan rehellisesti sanoa, että Vain elämää -pöydän ääressä on häkellyttävä istua. Siinä on kahdeksan tuntia aikaa päivässä puhua muiden artistien kanssa. Tilanteet vievät ja ihmiset tekevät sen jutun.

Toni Wirtanen nähdään tänä syksynä The Voice of Finland -kilpailun tähtivalmentajana. Livelähetykset alkavat torstaina 10. syyskuuta.

Lue myös:

Klamydian Vesku Jokisen hurja muodonmuutos: ”Laihduin korona-aikana 10 kiloa!” – katso ennen ja jälkeen kuvat!

Toni Wirtanen muuttaisi rajusti Vain elämää -formaattia: ”Se muistuttaisi Big Brotheria”

Vain elämää alkaa taas – mukana Reino Nordin, Arja Koriseva, Jannika B…

Jannika B avautuu rehellisesti epävarmuuksistaan – voimaannuttavaan julkaisuun satelee kiitoksia