Raskaana oleva tosi-tv-kaunotar Henna Kalinainen päätti laittaa elämäntapansa kuntoon, kun osallistui MTV3-kanavan suositun Olet mitä syöt -ohjelman kuvauksiin viime keväänä. Hän esittelee nyt huikeaa muodonmuutosta blogissaan.

– Voin rehellisesti sanoa, että laihduin tuon 8 viikon aikana sen reilu 12 kiloa sillä, että unen laatu ja palautuminen parani. Ruokarytmistä tuli säännöllinen ja liikunnan määrä kasvoi 100%. Stressi myös väheni ja terveysarvot koheni. Tadaa. Valmis paketti. Yhtään kiloa ei ole salaa hiipinyt takaisin niinkuin aiemmin aina kävi laihdutusyrityksissä. Raskauden myötä paino on noussut vaan tasan sen verran mitä vauva ja raskauteen liittyvät ”ainekset” painavat, Henna kirjoittaa.

Hän on julkaissut blogissaan alusvaatekuvia, jotka paljastavat upean lopputuloksen.

– Nää muutoskuvat ei oo ihan parhaat mahdolliset hahmottamaan sitä miten paljon tuloksia sain aikaan, mutta sen kyllä näkee varsinkin livenä. Tossa viimeisessä oikeassa laidassa olevassa kuvassa olin jo raskaanakin.

Lue Hennan koko blogimerkintä ja katso kuvat täältä.

Lue myös:

Tänään tv:ssä: Raskaana oleva Henna Kalinainen esittelee ensimmäistä kertaa Jarkko-puolisonsa

Henna Kalinainen paljastaa blogissaan vihdoin lapsensa sukupuolen: ”Ollaan keksitty pienokaiselle jo nimikin#

Ronskeja seksipaljastuksia! Eva Wahlström ja Niklas-rakas avautuvat seksielämästään: ”Fanit keskeyttivät konepeltisession”