Trump jyrähti Harryn ja Meghanin muutosta Yhdysvaltoihin – heidän on maksettava!

Herttuapari Harry ja Meghan muuttivat viime viikolla Kanadasta Yhdysvaltoihin. Perhe asuu nyt Kalifornian Los Angelesissa, jossa asuu myös Meghanin äiti Doria Ragland.

Sunnuntaina perheen muuttoa kommentoi myös presidentti Donald Trump, joka twiittasi tiukkaan sävyyn mielipiteensä parin muutosta.

– Olen kuningattaren ja Iso-Britannian hyvä ystävä ja ihailija, presidentti aloittaa.

– Aiemmin ilmoitettiin, että Harry ja Meghan jättävät kuningaskunnan ja asettuisivat pysyvästi Kanadaan. Nyt he ovat muuttaneet Kanadasta Yhdysvaltoihin. Yhdysvallat ei kuitenkaan aio maksaa heidän turvallisuuskulujaan. Heidän on maksettava! Trump jyrisee twiitissään.

Herttuapari tiedotti asiasta lisää sunnuntaina ilmoittamalla, etteivät pyydä tukea Yhdysvalloilta. Tiedotteessa todetaan heidän hoitavan turvallisuuskulut yksityisellä rahoituksella.

Harry ja Meghan jättävät hovin tehtävät virallisesti 31. maaliskuuta ja luopuvat samalla kuninkaallisista titteleistään. Meghan palaa näyttelijäksi ja toimii muun muassa kertojana Disneyn uudessa luontodokumentissa Elephants. Dokumentti julkaistaan 3. huhtikuuta Disney+-palvelussa.

Lähde: BBC

Kuva: Instagram


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.

Suosikkileffat ja -sarjat nyt ilmaiseksi - Lue lisää tästä!
Suosikkileffat ja -sarjat nyt ilmaiseksi - Lue lisää tästä!