Eilinen Tanssii tähtien kanssa -finaali sai iloisen päätöksen, kun tanssikilpailun voittajaksi julistettiin artisti Benjamin Peltonen ja tanssinopettaja Saana Akiola.

Ohjelman päätyttyä TTK-kilpailijat suuntasivat karonkkajuhlaan, joka järjestettiin Vanhankaupungin nuorisoseuran perinteikkäällä Berghyddan-talolla. Bileet jatkuivat aina aamuun asti, joten iloa ja riemua ei juhlista taatusti puuttunut.

Akiola paljasti tänään (21.11.) Iltalehdelle olleensa kotona vasta seitsemältä aamulla.

– Se oli kunnon myllytystä! Akiola tokaisee Iltalehden haastattelussa.

– Aloin yhdessä vaiheessa pohtia lähtöä, mutta Benkku esteli, vaikka kello oli silloin varmaan viisi. En kyllä olisi voinut jättää Benkkua yksin sinne, hän lisäsi.

Peltonen on jakanut juhlatunnelmiaan avoimesti omalla Instagram-tilillään. Hän myönsi maanantaina Stories-osioonsa julkaisemassaan päivityksessä potevansa kovaa krapulaa.

– Nyt on aika rapsakka olo, en aio valehdella, Peltonen kirjoitti Stories-julkaisunsa ohessa.

Juttu jatkuu kuvan jälkeen.

Jos upotus ei näy, voit katsoa sen täällä.

Pahoinvoinnista ja lyhyistä yöunista huolimatta Peltonen lisäsi aamupäivällä Feed-osioonsa postauksen, jossa hän hehkuttaa TTK-voittoaan. Ilmeisesti Peltosen meno on ollut viime yönä sen verran vauhdikasta, että jopa TTK-kilpailun ykkössija on jäänyt mieleen hieman epäselvänä muistona.

– Mä pelkäsin, että kun tänään herään niin kaikki oliskin ollut vaan unta, Peltonen tunnustaa kirjoituksessaan.

– Mut mitä hittoo! Ei ollu! Me tehtiin se, Saana! hän jatkaa iloiten.

– Me tehtiin se kaikkien teidän ansiosta. Kiitos miljoonasti kaikille teille, jotka ootte äänestänyt, katsonut, kannustanut ja tsempannut.

Peltonen kommentoi myös tunteikasta hetkeään, joka nähtiin eilisessä suorassa lähetyksessä.

– Tää on ollut ihan mieletön matka! En osaa yhtään sisäistää tätä, enkä myöskään kestä että huutoitkin eilen telkkarissa… nyt tuli sekin koettua, mies tokaisee itkunauruemojin kera.

– En osaa sanoa tällä hetkellä mitään enempää kun että kiitos. Nyt huilaan pari päivää ja sit torstaina juhlitaan mun Tavastia-keikalla!

Näet koskettavan julkaisun alta tai täällä.

Lue myös:

Benjamin Peltonen ja Saana Akiola voittivat Tanssii tähtien kanssa -kilpailun: ”Tämä syksy on ollut unelmien täyttymys”

Näin tuoreet TTK-kilpailijat kommentoivat tulevaa kilpailua – salailivat asiaa kuukausia: ”Päätös on minulle todella rohkea”