Tukiainen teki realitysarjansa tuotantoyhtiöstä tutkintapyynnön poliisille

Metropoli.net nettipalvelussa julkaistava Kaiken kansan Johanna netti-reality kuumentaa tunteita ja herättää keskustelua. Johannan kanssa yhteistyössä tehtävässä sarjassa seurataan Johanna Tukiaisen elämää keikkakiireiden keskellä. Huippusuosittu esiintyjä on kuitenkin tyytymätön tuotantoyhtiönsä toimintaan ja onkin tehnyt tutkintapyynnön yhteistyökumppanistaan.
Metropoli kaupunkilehti, joka myös ylläpitää Metropoli.net viihdesivustoa on Tukiaisen mukaan julkaissut materiaalia, joka olisi kuvattu salaa Jollaksessa järjestetyissä yksityisissä rapujuhlissa. Kuvamateriaali sisältää Arton ja Johannan välisen rankan riidan, jossa pariskunta selvittelee välejään melko fyysisesti.
Kyseisen kuvamateriaalin on kuvannut ja julkaissut internetissä Tukiaisten tuttava, jonka nettisivuilta kyseinen kuvamateriaali löytyikin. Metropoli oli uutisointinsa yhteydessä julkaissut nettipalvelussaan linkin kyseiseen kuvamateriaaliin. Tukiainen teki uutisoinnista tutkintapyynnön Helsingin poliisille ja juttu siirtynee aikanaan syyteharkintaan, mikäli poliisi katsoo asian tarpeelliseksi.
Johanna Tukiainen on ilmeisesti julistamassa jonkinlaista yhden naisen sotaa medioita vastaan, sillä hän uhkailee Facebook-profiilissaan oikeustoimilla myös Hymy-lehteä.
Katso Koko Kansan Johanna relitysarjan 7. jakso


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

 • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
 • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
 • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.

2 Kommenttia
 1. Alexis sanoo

  Miten niin,huippusuosittu?Noissa räkälöissä on jokaikinen viikonloppu sama kiintiö,on siellä esiintymässä tuksu tai ei.Se pieni yleisö,joka menee tuksua katsomaan,koostuu nuorista,lähes alaikäisistä kakaroista,jotka eivät ole paljasta tissiä nähneet sitten rintaruokinnan loputtua.Tuon ikäistä on jännää nähdä kuinka pitkälle känninen tuksu milloinkin menee ja ennenkaikkea,onhan se jotain erilaista verrattuna kunnon artsteihin,jotka esittävät suosikkibiisejään,kun taas tuksu keskittyy ex-miehensä ja ei-faniensa herjaamiseen

 2. syytön,kunnes toisin toditetaan sanoo

  Ei ole Hymy ja Metropoli ainoat joita tuksu uhkailee jos jonkinlaisilla toimilla.Tukiaisen hampaisiin on joutunut myös ex-manageri,samoin eräs fb ryhmä,joita hän syyttää mm.vuokra-asuntonsa tuhoamisesta.Lupauksistaan huolimatta ex-rva jatkaa myöskin ex-miehensä asioiden vatvomista,vaikka on seinällään on toisin luvannut.Ero taitaa käydä pahemmin ylpeydelle,mitä ex rva myöntääkään.Tosin onhan se nöyrryyttävää,kun tuore aviomies häviää,ennenkuin häävuode on ehtinyt viiletä.
  Aikanaan tulemme näkemän,kuka haastoi kenet ja kuka on syyllinen mihinkin.Joten tässä vuoden lopulla en tapani mukaan toivotakkaan tälle ns.julkkikselle hyvää uutta vuotta

Jä vastaus

Your email address will not be published.