Tukiainen teki realitysarjansa tuotantoyhtiöstä tutkintapyynnön poliisille

Metropoli.net nettipalvelussa julkaistava Kaiken kansan Johanna netti-reality kuumentaa tunteita ja herättää keskustelua. Johannan kanssa yhteistyössä tehtävässä sarjassa seurataan Johanna Tukiaisen elämää keikkakiireiden keskellä. Huippusuosittu esiintyjä on kuitenkin tyytymätön tuotantoyhtiönsä toimintaan ja onkin tehnyt tutkintapyynnön yhteistyökumppanistaan.
Metropoli kaupunkilehti, joka myös ylläpitää Metropoli.net viihdesivustoa on Tukiaisen mukaan julkaissut materiaalia, joka olisi kuvattu salaa Jollaksessa järjestetyissä yksityisissä rapujuhlissa. Kuvamateriaali sisältää Arton ja Johannan välisen rankan riidan, jossa pariskunta selvittelee välejään melko fyysisesti.
Kyseisen kuvamateriaalin on kuvannut ja julkaissut internetissä Tukiaisten tuttava, jonka nettisivuilta kyseinen kuvamateriaali löytyikin. Metropoli oli uutisointinsa yhteydessä julkaissut nettipalvelussaan linkin kyseiseen kuvamateriaaliin. Tukiainen teki uutisoinnista tutkintapyynnön Helsingin poliisille ja juttu siirtynee aikanaan syyteharkintaan, mikäli poliisi katsoo asian tarpeelliseksi.
Johanna Tukiainen on ilmeisesti julistamassa jonkinlaista yhden naisen sotaa medioita vastaan, sillä hän uhkailee Facebook-profiilissaan oikeustoimilla myös Hymy-lehteä.
Katso Koko Kansan Johanna relitysarjan 7. jakso


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.

Suosikkileffat ja -sarjat nyt ilmaiseksi - Lue lisää tästä!
Suosikkileffat ja -sarjat nyt ilmaiseksi - Lue lisää tästä!