Tulinen nouseva laulaja Ina ei pelkää sanoa mitä ajattelee: ”Saan tehdä mitä haluan, ihan niin kuin miehetkin tekee”

28-vuotiaan Inan pitkäaikainen unelma kävi toteen, kun hän sai Sony Music Finlandin levytyssopparin paperit käsiinsä helmikuussa. Samassa tallissa vaikuttavat jättisuosioon noussut William, sekä musiikkialan vanhoja konkareita, kuten Haloo Helsinki ja Irina.

Kaksi ensimmäistä singleä Ei ja Ovi kii on kerännyt jo yli miljoona kuuntelukertaa Spotify-suoratoistopalvelussa, eikä loppua näy, ainakaan jos Inalta kysytään.

— Haaveissa olisi Emma-ehdokkuus ja oma lava Blockfesteillä, Ina kertoo Metropolille.

Kuva: Joanna Suomalainen

Pippurinen tatuoitu Ina ei pelkää seksikkyyttä, joka huokuu hänen musiikkivideoillaan. Seksikkyys tulee luonnostaan, eikä sanoja säästellä.

— Saan tehdä juuri mitä haluan, ihan niin kuin miehetkin tekee, eikä siitä tarvitse tehdä sen suurempaa numeroa.

Inspiraatio nousee henkilökohtaisista kokemuksista. Ihmissuhteiden tuomat pettymykset ja masennus puhuvat kovaan ääneen Inan musiikissa.

— Musiikissani tullaan näkemään oma kasvutarinani. Puhun suoraan ja rehellisesti taistelustani kaikesta paskasta tähän hyvään hetkeen.

Jos upotus ei näy selaimellasi, voit katsoa sen täällä.

Tänään julkaistulla Ota mut nyt -nimisellä singlellä on herkempi tunnelma kuin aikaisemmissa biiseissä, joissa on kunnollinen alfamimmin sanoma. Ina sanoo, että tämä pehmeämpi biisi tuo täydellisen tunnelman syksyn pimeisiin iltoihin.

Kappale on ensimmäinen, jonka Ina on sanoittanut ja säveltänyt täysin yksin.

— Kun mä lähdin kirjoittamaan sitä, mä ajattelin että kirjoitan mun poikaystävästä. Sitten mä tajusin, etten edes kirjoita hänestä, vaan itsestäni meidän suhteessa. Kirjoitin itselleni voimakkaita sanoja, joita halusin kuulla monien pettymyksien jälkeen.

Kappaleesta huokuu rakkauden voima, joka kantaa vaikeuksienkin läpi. Kuuntele Inan uusin single alta.

Jos upotus ei näy, voit katsoa sen täällä


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.