Tulinen nouseva laulaja Ina ei pelkää sanoa mitä ajattelee: ”Saan tehdä mitä haluan, ihan niin kuin miehetkin tekee”

28-vuotiaan Inan pitkäaikainen unelma kävi toteen, kun hän sai Sony Music Finlandin levytyssopparin paperit käsiinsä helmikuussa. Samassa tallissa vaikuttavat jättisuosioon noussut William, sekä musiikkialan vanhoja konkareita, kuten Haloo Helsinki ja Irina.

Kaksi ensimmäistä singleä Ei ja Ovi kii on kerännyt jo yli miljoona kuuntelukertaa Spotify-suoratoistopalvelussa, eikä loppua näy, ainakaan jos Inalta kysytään.

— Haaveissa olisi Emma-ehdokkuus ja oma lava Blockfesteillä, Ina kertoo Metropolille.

Kuva: Joanna Suomalainen

Pippurinen tatuoitu Ina ei pelkää seksikkyyttä, joka huokuu hänen musiikkivideoillaan. Seksikkyys tulee luonnostaan, eikä sanoja säästellä.

— Saan tehdä juuri mitä haluan, ihan niin kuin miehetkin tekee, eikä siitä tarvitse tehdä sen suurempaa numeroa.

Inspiraatio nousee henkilökohtaisista kokemuksista. Ihmissuhteiden tuomat pettymykset ja masennus puhuvat kovaan ääneen Inan musiikissa.

— Musiikissani tullaan näkemään oma kasvutarinani. Puhun suoraan ja rehellisesti taistelustani kaikesta paskasta tähän hyvään hetkeen.

Jos upotus ei näy selaimellasi, voit katsoa sen täällä.

Tänään julkaistulla Ota mut nyt -nimisellä singlellä on herkempi tunnelma kuin aikaisemmissa biiseissä, joissa on kunnollinen alfamimmin sanoma. Ina sanoo, että tämä pehmeämpi biisi tuo täydellisen tunnelman syksyn pimeisiin iltoihin.

Kappale on ensimmäinen, jonka Ina on sanoittanut ja säveltänyt täysin yksin.

— Kun mä lähdin kirjoittamaan sitä, mä ajattelin että kirjoitan mun poikaystävästä. Sitten mä tajusin, etten edes kirjoita hänestä, vaan itsestäni meidän suhteessa. Kirjoitin itselleni voimakkaita sanoja, joita halusin kuulla monien pettymyksien jälkeen.

Kappaleesta huokuu rakkauden voima, joka kantaa vaikeuksienkin läpi. Kuuntele Inan uusin single alta.

View this post on Instagram

BIISI ON ULKONA! 🤎Oon aina ennen pystyny kertoo helposti mitä mun kaikki biisit tarkottaa. Tai mistä ne syntyy. Mutta tällä kertaa se oliki jotenki vaikeempaa. Ei mulle, koska mun aivoissa kaikella on tarkotus ja järki mutta muille joo, koska mun ajatuksenjuoksu on vähän outoa välillä. ”OTA MUT NYT”, tiesin heti että se tulee olemaan biisin nimi ja ensimmäinen lause ”mihin sä meet” tuli myös heti mun suusta. Sit rupesin miettii että miks. Munhan piti kirjottaa rakkauslaulu. Halusin tehä sen nyt tän vahvan ja niin sanotun ”bad bitch” viban jälkeen, että ihmiset saa myös sen inhimillisen kuvan musta. Ei sillä ettenkö rakastais olla vahva ja ehkä jopa kova nainen. Mutta yleensä siihen ”kovuuteen” on syy. Mulla ainakin on. Se että luottaminen ei oo ikinä tuottanut tulosta vaan se on johtanu pettymykseen. Uskominen ja uskaltaminen on saanu sut vaan tuntee olos tyhmäks ja lopulta kasvattanu kuoren sun ympärille. Niin mulle kävi. Ja niin monille muille on saattanu käydä myös, tai että kyllä se elämä muovaa edellisten kokemusten takia vähän johonkin suuntaan. Valitettavasti joissain tapauksissa. Ja se onkin suhteiden vaikein osuus välillä, kun on tottunu pettymään niin sitä helposti odottaa uudestaan. Mutta toi ajatusmaailma voi pilata jotain tosi hyvää. Ku et uskalla enää antaa itestäs, ku sulla ei oo enempää sydäntä rikottavaks. Ja se on se mistä tää biisi kertoo. Siitä että tapaat jonkun ja oot ite ihan varma, mut ehkä sitä toista vähän jännittää, ehkä sitä on satutettu kerran liikaa, ehkä se toinen ei uskalla luottaa vielä mutta se haluu kuulla ne kaikki oikeet sanat. Ja mä kirjotin kaikki ne sanat tähän biisiin, ne on myös ne sanat mitä oon ite ikinä halunnu kuulla. Sen että sun haavat ei haittaa sitä toista, vaan se ymmärtää. Se haluaa kasvaa sun kanssa ja antaa sulle uuden alun ja aikaa uskaltaa. Se haluu oppii sut kokonaan, tai ehkä ehkä se on jo oppinu ja haluu vaan näyttää sulle sen kauniin puolen elämästä. Eli kyllä tää oli rakkauslaulu. Mutta ei ehkä sellanen perinteinen koska tajusin kirjoittavani itsestäni, enkä siitä toisesta. Se toinen on se kuka on ollu varma ku ite vähän yritti työntää pois. Se toinen sano että ”ota mut nyt”. 🤎 LINKKI BIOSSA. 🤍

A post shared by INA (@inastaassia) on

Jos upotus ei näy, voit katsoa sen täällä


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.