Suomen menestyneimpiin mediapersooniin lukeutuva Tuomas Enbuske puhuu oman Enbusken miljonäärit -podcastinsa tuoreessa jaksossa avoimesti elämänsä pahimmista maniakausista.

Enbuske on aikaisemmin kertonut julkisuudessa kokeneensa henkisen romahduksen vuonna 2019. Tämän jälkeen Enbuske vietti aikaa psykiatrisessa sairaalassa, ja hänellä diagnosoitiin vakava masennus, kaksisuuntainen mielialahäiriö sekä autismin kirjo.

Ennen romahdustaan Enbuske tienasi suuria summia rahaa ja alkoi omien sanojensa mukaan elämään ”aivan mulkkuelämää”. Hän kertoo järjestäneensä asunnossaan lukuisia huuruisia juhlia, joissa nautittiin alkoholin lisäksi myös vahvempia aineita.

– Minulla oli varaa käyttää esimerkiksi kokaiinia, joka on ihan helvetin kallista. Se maksaa 120–150 euroa grammalta, Enbuske kuvailee podcastissaan.

Juttu jatkuu kuvan jälkeen.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täällä.

Lisäksi Enbuske käytti rahaa prostituoihin.

– Käytin prostituoituja. En edes sen seksin takia, koska sitä minä olisin kyllä saanut, vaan sen vallan takia, mikä on vähän surullista näin jälkikäteen, mies toteaa.

Enbuske korostaa podcastissa, ettei ole ylpeä toiminnastaan. Hän ei koskaan käyttänyt fyysistä väkivaltaa, mutta nautti siitä, että koki olevansa valta-asemassa.

– Minä tykkäsin ottaa sellaisen vähän rumemman prostituoidun kadulta. Sitten musta oli jotenkin tosi hienoa, että mä nöyryytin sitä.

Lue myös:

Tuomas Enbuske vietti iltaa takavuosien suosikkijuontajan Juuso Myllyrinteen kanssa – tältä mies näyttää nyt

Tuomas Enbusken huumemyönteinen päivitys herättää hämmennystä: ”Kun se alkaa viimein potkia kesken illallisen”