Smak-yhtyeestä julkisuuteen noussut tuottaja Henri Salonen eli Hank Solo päätti puolitoista vuotta sitten ottaa etäisyyttä musiikkibisnekseen ja muutti asumaan perheensä mökille keskelle ei mitään.

– Hei ystävät. On kulunut jonkin aikaa, mutta kerron, mitä olen tehnyt. Puolitoista vuotta sitten päätin pitää taukoa kaikesta, tunsin itseni aika loppuun palaneeksi musiikkibisnekseen ja kaikkeen siihen liittyvään, Henri aloittaa Instagram-päivityksensä.

– Kuten monet ihmiset pandemian aikana, aloin arvioida uudelleen, mitä todella haluan elämältä ja tajusin, etten ollut täysin seurannut sydäntäni ja intuitiotani vähään aikaan, hän jatkaa.

Söpö-kappaleestakin tuttu Henri kertoo, että julkaisee nyt uutta musiikkia taitelijanimellä ”Henri”.

– Koko viime vuoden olen kehittänyt uutta soundia ja nyt on vihdoin tullut aika esitellä uusi projektini. Sen nimi on ”henri” ja ensimmäinen Perfect-kappale ilmestyy tulevana perjantaina. Lisää kappaleita ja ep seuraa pian, olen todella innoissani, Henri jatkaa.

Henri on tuottanut muun muassa Sannin debyyttilevyn Sotke mut. Lisäksi Henri on työskennellyt muun muassa Tyler Wardin, Anna Abreun ja Kasmirin kanssa.

Lue myös:

Entinen Salatut elämät -tähti Pinja Kanon ja huippumuusikko viihtyvät yhdessä – paljastivatko tuoreet kuvat yllätysromanssin?