TV: Meghanin ja Harryn järkyttävät paljastukset brittihovista – perhe oli huolissaan Archien ihonväristä

Britannian hovin viime vuonna jättäneet prinssi Harry ja herttuatar Meghan ovat kertoneet kokemuksistaan kuninkaallisen perheen jäseninä Oprah Winfreyn haastattelussa. Jo ennakkoon kohua aiheuttanut haastattelu lähetettiin CBS-kanavalla Yhdysvalloissa paikallista aikaa sunnuntai-iltana.

Harry ja Meghan menivät naimisiin keväällä 2018. Noin vuotta myöhemmin he saivat ensimmäisen lapsensa, Archien. Meghan kertoi haastattelussa käyneensä kyseenalaisia keskusteluja kuninkaallisen perheen kanssa poikaansa liittyen jo raskausaikanaan.

– Keskusteluja siitä, ettei hänelle taattaisi turvallisuutta, ettei hän saisi [kuninkaallista] titteliä, Meghan luettelee Oprahille.

– Ja myös huolenaiheita ja keskusteluja siitä, kuinka tumma hänen ihonsa olisi, hän jatkaa.

Meghan ja Harry eivät paljasta haastattelussa, kuka kuninkaallisen perheen jäsenistä oli huolissaan Archien ihonväristä. Heidän mukaansa paljastus olisi kyseiselle perheenjäsenelle erittäin haitallista.

Kuva: AOP

Meghanin elämä hovissa oli varsin raadollista myös muilta osin. Hän kertoi Oprahille kärsineensä mielenterveysongelmista, joihin ei kuitenkaan omien sanojensa mukaan saanut apua. Pahimpina hetkinään hän paljasti ajatelleensa jopa itsemurhaa.

– En vain halunnut enää elää, Meghan sanoo vakavana.

– Se oli todella selkeä ja aito ja pelottava jatkua ajatus, hän toteaa.

Meghan kertoo, että kuninkaallinen perhe torppasi hänen avunhuutonsa, eikä tarjonnut hänelle apua mielenterveysongelmiin. Tämän jälkeen hän pyysi apua hovin henkilöstöpuolelta, mutta tämäkään ei tuottanut tulosta, sillä Meghan ei ollut hovin työntekijä.

Nykyään Harry ja Meghan asuvat Archie-poikansa kanssa Monteciton hienostoalueella Kaliforniassa, Yhdysvalloissa. Meghan odottaa parhaillaan pariskunnan toista lasta. He paljastivat Oprahin haastattelussa, että tällä kertaa tulossa on tyttö.

Lue myös:

Ohhoh! Meghan Marklen alusasukuvat vuodettiin julkisuuteen – keikistelee korsetissa ja sukkanauhoissa!

Herttuatar Meghan paljastaa saaneensa keskenmenon: ”Vajosin lattialle ja tiesin menettäväni toisen lapseni”

Harryn ja Meghanin Netflix-yhteistyö poiki ikäviä seurauksia – joutuivat perumaan merkittävän hyväntekeväisyystapahtuman


David Hasselhoff tarjoaa 20 ilmaiskierrosta

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Wheelz-kasinolle.
  • Kun ilmainen pelitili on rekisteröity, tilillesi ilmestyy 20 ilmaiskierrosta ilman omaa talletusta!
  • Tallettajat saavat lisäksi 300€ bonuksen + 100 ilmaiskierrosta lisää.