Juontaja Vappu Pimiä, 42, avautuu kokemastaan avioerosta tämän viikon torstaina nähtävässä Yökylässä Maria Veitola -ohjelmassa. Pimiä seurusteli ex-miehensä kanssa 18-vuotiaasta asti yhteensä 12 vuotta. Pari oli naimisissa suhteen kaksi viimeistä vuotta kunnes he erosivat vuonna 2008.

Pimiän saama julkisuus vaikutti eroon eniten. Vuonna 2008 Vappu kilpaili Tanssii tähtien kanssa -ohjelmassa ja jo seuraavana vuonna häntä pyydettiin juontamaan ohjelmaa. Vappu ymmärsi, että se oli ammatillisesti iso asia, mutta ex-puoliso ei kokenut tilannetta samoin.

– Hänen reaktionsa oli, että koska normaali elämä alkaa. Silloin mä tajusin, että me oltiin eri urilla, Vappu sanoo topakasti.

Julkisuus oli lopulta massiivista ja kaikki tunnistivat Vapun. Maria ihmetteleekin, miten Vappu osasi tehdä eropäätöksen vallitsevassa tilanteessa.

– Sitten kun tuli mitta täyteen. Jossain kohtaa se tulee täyteen. Toivon kaikille hyvää, enkä kadu mitään.

– Avioerohan on raskas, ihan sama, kuka sen päätöksen tekee. Mutta edelleen mä olen sitä mieltä, että se on yksi mun elämäni parhaista päätöksistä, hän toteaa.

Kuva: MTV Yökylässä Maria Veitola

Vappu kertoo ohjelmassa Veitolalle, että häneltä jäi nuoruuden suhteen takia kokematta normaali nuoren naisen sinkkuelämä. Niinpä räväkkä nainen otti eron jälkeen vapaudestaan kaiken irti.

– Kyllähän mä sitten painoin tuolla kaksi vuotta ihan kreisinä, Vappu nauraa.

Yökylässä Maria Veitola torstaisin MTV3 -kanavalla klo 21.00 ja C Moressa.

Lue myös:

Vappu Pimiän puoliso paljastaa tv:ssä parin ensitapaamisesta: ”Hän halusi palomiehen yhdeksi yöksi ja iski kiinni”

Vappu Pimiä koki hurjan yllätyksen suorassa TTK-lähetyksessä – juontajia piinannut kauhuhahmo paljastui: ”Jumaliste muija!”