Lapsensa menetyksestä kirjan kirjoittanut Varpu Hintsanen tekee uuden aluevaltauksen. Hän kertoo saaneensa roolin Koskinen -poliisisarjan kolmannelta tuotantokaudelta.

Hän on julkaissut Instagram-tilillään kuvia sarjan kuvauksista. Hän poseeraa yhteiskuvissa muun muassa Koskinen-sarjan päänäyttelijöiden Eero Ahon ja Turkka Mastomäen kanssa. Kuvat paljastavat, että hän pääsee näyttelemään kohtauksesta, jossa hänen nenästään tulee valtoimenaan verta.

– Viime kesänä sanoin Ville Majamaalle, kun hän lähti Koskisen kuvauksiin, että jos avustajaa johonkin tarvitaan, niin tässä olis, Varpu kirjoittaa.

– Joulukuussa sain Koskisen 2. apulaisohjaajalta viestin, josko tekisin selftape-videon pieneen rooliin, hän jatkaa.

Varpu ei ollut aluksia uskoa saamaansa viestiä todeksi.

– Ajatuskela päässäni meni jotakuinkin näin: Ei oo totta! Mahtavaa! Tottakai! Ei helvetti! Tulikohan tämä nyt oikeaan numeroon tämä viesti. Ei kyllä mä teen tän! Täähän on ihan mieletön mahdollisuus – unelmajuttu! Mutta mitä ne ammattilaisetkin nyt siellä sanoo. Miettivät pian keskenään, että eikö kuvausbudjetissa tosiaan raha riittänyt oikeisiin näyttelijöihin, Varpu kirjoittaa.

Lopulta hän teki selftape-videon tuotannolle ja sai roolin sarjasta.

– Unelmista totta p*#*le, hän kirjoittaa.

Lue myös:

Varpu Hintsanen kommentoi asuntonsa myyntiin laittamista: ”Mua alkaa vähän itkettää, kun mä puhun tästä”

IS: Sami Hintsasen pitkä oikeustaisto päättyi vihdoin – naapuripariskunta tuomittiin mm. vainoamisesta ja kunnianloukkauksesta