Seiska-lehti uutisoi aiemmin tällä viikolla Sami ja Varpu Hintsasen laittaneen Akaassa sijaitsevan omakotitalonsa myyntiin. Lehden mukaan talosta löytyy muun muassa viisi makuuhuonetta, suuri terassi ja moderni keittiö.

Nyt Varpu Hintsanen kommentoi ensimmäistä kertaa asunnon myymistä sosiaalisessa mediassa.

– Teiltä on tullut paljon kysymyksiä erään viikkolehden tekemän jutun pohjalta. Joo, meidän ihana huvikumpu on myynnissä pitkän harkinnan tuloksena. Tämä on unelmakotini ja tästä on tullut koti monelle muulle. Päätös ei ollut helppo, Varpu kertoo Instagramin Stories-osiossa.

Varpu kertoo miettineensä pitkään asunnon myymistä. Asunnon pyyntihinta on 298 000 euroa.

– Tässä asuu ympärillä meille hirvittävän tärkeitä ja rakkaita ihmisiä. Tää yhteisöllisyys on huikea. Apu löytyy aina läheltä, Varpu sanoo ja jatkaa:

– Mua alkaa vähän itkettää, kun mä puhun tästä. Mulla on ollut muutaman vuoden haave ja siitä on tullut myös Samin haave. Se johtuu varmasti siitä, että on läheltä nähnyt, että elämä on nyt ja omia unelmia pitää toteuttaa. Olen joutunut luopumaan paljosta tässä elämässä ja nähnyt sen, että saadakseen jotain, pitää myös luopua. Nyt mennään meidän unelmia kohti.

Lähde: Seiska

Lue myös:  

Rita Niemi kertoo kohtaamastaan vihasta – nostaa esille tärkeän näkökulman: ”Nämä pienet ihmiset ovat aikuisten runtelemia”

Rita Niemen bikinikuvaan ilmestyi ikävä kommentti – somekaunotar lataa takaisin: ”Suvaitumpaa postata perhejuttuja kuin paljasta pintaa bikineissä”