Kultamekko-Iidana tunnetuksi tullut kohukaunotar Iida Vainio on mennyt kihloihin thainyrkkeilyn maailmanmestarina tunnetun Jesse Palonnan kanssa. Ilouutinen paljastui hetki sitten, kun Iida julkaisi Instagram-tilillään kuvan Jesse-rakkaastaan ja vasemmassa nimettömässä olevasta sormuksestaan.

– Kihlat, Iida kirjoitti englanniksi kuvan yhteyteen.

Metropoli tavoitti Iidan, joka ei halunnut kommentoida kihlautumista.

Metropoli oli ensimmäinen media, joka paljasti Iidan ja Jessen suhteen tänä keväänä. Hän totesi tuolloin, että kyse on tapailusuhteesta.

TAUSTAA: Kultamekolla kohauttanut Iida Vainio myöntää suhteen ex-urheilijaan: ”Jesse on todella räiskyvä ja sosiaalinen persoona”

– Emme seurustelu, mutta voi sanoa, että tapailemme. Emme ole halunneet määritellä sen suuremmin suhdettamme. Viihdymme toistemme seurassa, Iida Vainio kertoi Metropolille maaliskuussa. 

– Jesse on todella hauska, räiskyvä ja hyväsydäminen ja sosiaalinen persoona. Hän on samaan aikaan tuuliviiri ja sitoutumiskammoinen, joten emme ole vielä ihan lähiaikoina muuttamassa kuitenkaan yhteen. 

Lue myös:

Aleksi Valavuori aloitti suuren hiihtourakkansa – meno tyssäsi heti kolmen kilometrin kohdalla: ”Ei etene hevon v**tua tämä touhu”

Aleksi Valavuori julkaisi harvinaisen yhteiskuvan lastensa kanssa – Teemu Selänne jätti tyhjentävän kommentin: ”Ihmiset pelkkää kultaa”