Seiska-lehti uutisoi hiljattain liikemies Stefan Thermanin ja kultamekosta tunnetun Iida Vainion viihtyneen läheisissä tunnelmissa helsinkiläisessä hotellissa. Lehden mukaan Stefan ja Iida viettivät jopa yön yhdessä.

Sekä Iida että Stefan ovat kiistäneet tapahtuneen.

TAUSTAA: Kultamekosta tunnettu Iida Vainio kommentoi nyt suhdeväitteitä liikemies Stefan Thermaniin

– Olen ollut käymässä ystäväni sviitissä vappuna, kuten 50 muuta sinä päivänä, Stefu kommentoi Instagram-tilillään lehtiväitteitä.

– Ei pidä paikkaansa, että olisimme viettäneet yhteisen yön. Näimme ainoastaan nopeasti illan aikana, mutta emme tunne toisiamme Stefanin kanssa, Iida Vainio kommentoi Metropolille viime viikolla.

Nyt netin keskustelupalstoille on vuotanut useita kuvia Iidan ja Stefanin juhlinnasta. Kuvissa naamansa tussilla tai meikillä sotkenut Stefan pitelee muun muassa Iidaa kainalossa ja näyttää keskisormea kuvaajalle. Hotellihuoneessa on nautittu runsaasti alkoholia, sillä pöydät ovat täynnä pulloja ja tölkkejä.

Lue myös:

Aleksi Valavuori aloitti suuren hiihtourakkansa – meno tyssäsi heti kolmen kilometrin kohdalla: ”Ei etene hevon v**tua tämä touhu”

Aleksi Valavuori julkaisi harvinaisen yhteiskuvan lastensa kanssa – Teemu Selänne jätti tyhjentävän kommentin: ”Ihmiset pelkkää kultaa”