Marraskuussa puolisonsa kanssa kihlautunut tosi-tv-tähti ja mediapersoona Suvi Pitkänen avautuu somessa rankasta vuodestaan, joka sisälsi muun muassa valtavan parisuhdekriisin.

Pitkänen julkaisi omalla Instagram-tilillään kuvan, jonka yhteydessä hän paljastaa käyneensä vuoden aikana todella syvissä vesissä.

Kuvassa Pitkänen poseeraa hyvin rohkean ja itsevarman näköisenä musta mekko päällään.

– Tässä kuvassa näette itsevarman ja päättäväisen naisen joka näyttää vahvalta mutta tosiasiassa on sisältä aivan säpäleinä. Naisen joka joutui joka päivä kasaamaan itsensä suoriutuakseen päivästä toiseen ja pitääkseen kyyneleet sisällään, Pitkänen kirjoittaa.

(Juttu jatkuu kuvan jälkeen.)

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täällä.

– Kuluneena vuotena kipuilin ihmisenä elämän haasteiden edessä enemmän kuin ehkä ikinä. Sanotaanko niitä sitten kasvukivuiksi, en tiedä mutta hukkasin itseni täysin, hän kuvailee.

Pitkänen kertoo, että kyseinen kuva otettiin päivä ennen kuin hän lähti kisaamaan Selviytyjiin.

– Olin helpottunut siitä että tiesin pääseväni hetkeksi karkuun elämäntilannettani, lähes kauhuissani siitä mikä mua odottaisi ja peloissani siitä etten tiennyt yhtään mitä odottaa.

(Juttu jatkuu kuvan jälkeen.)

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täällä.

Postauksensa lopussa Pitkänen hehkuttaa vielä suhdettaan kihlattunsa Markon kanssa.

– Tää (kihlaus) on hieno juttu, ja nyt oli myös oikea aika. Kaiken se kestää sanotaan ja niin se kesti, Pitkänen iloitsee.

– Tässä kohtaa jos ikinä oli oikea aika vahvistaa meidän suhde. Me löydettiin toisemme jo vuosia sitten mutta nyt viimein myös rauha ja tasapaino.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täällä.

Lue myös:

Parisuhdekriisin selättäneet Suvi Pitkänen ja Marko-rakas kihlautuivat

Suvi Pitkänen ja Amanda Harkimo muistelevat Janita Lukkarista: ”Rukoilimme ihmettä, että hän voittaisi syövän”

Seiska: Janita Lukkarisen ystävä vastaa testamenttikohuun: ”En halua sotkeentua heidän riitaansa”