Kansainvälistä podcast-päivää vietettiin 30. syyskuuta ja myös omaa Poks-podcastia vetävät Veronica Verho ja Sita Salminen juhlistivat päivää. Veronica julkaisi Instagram-tilillään lämminhenkisiä ja alastomiakin kuvia parivaljakon yhteiseltä podcast taipaleelta.

– Ei hitto vie miten ihanaa on ollut tehdä podcastia Sita Salminen kanssa. Neljä tuotantokautta, 47 jaksoa ja yli 7 miljoonaa kuuntelua jaksoilla, Veronica iloitsee.

– Miljoonat itkut, naurut ja tunnesekoilut ollaan saatu jakaa teidän kanssa. Kiitos jokaiselle höpönassulle kun olette olleet meidän matkassa mukana!

Veronica ja Sita ovat kertoivat aiemmin Metropolille podcastia varten otetuista promokuvista, joissa poseeraavat ilman yläosaa. Kuvaajana toimi kaverusten hyvä ystävä, jonka edessä naisten oli turvallista poseerata.

– Kerroin Sitalle, että minulle tuli automatkalla idea, että ottaisimme promokuvat alasti. Hänellä oli pyörinyt sama ajatus mielessä. Emme olleet täysin alasti, vaan meillä oli mekot päällä, jotka eivät näy kuvassa. Halusimme kuvalla tuoda esille, että olemme paljaampia kuin koskaan, Veronica kertoi taannoin Metropolille.

Moni on kommentoinut Veronican jakamia kuvia ja naisten podcast kerää kehuja.

– En kestä miten kauniita ootte!

– Ootte ihan super huippuja! Välillä ei kesto-hymy-irvistys riitä vaan täytyy hirnahdella.

– Teidän kahden päättömiä ja joskus yllättävän tunnepitosia keskusteluja on ollut ihan parasta kuunnella ja nauraa mukana.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Lue myös:

Me Naiset: Tim Sparv ja Jitka-rakas avautuvat suhteensa alkuvaiheesta – ”Meillä oli kommunikaatio-ongelmia”

Sara Sieppi avoimena asuntokaupoistaan: ”Itkin monta iltaa ja mietin, mitä olen mennyt tekemään”