Klamydia-yhtyeestä tunnettu muusikko Vesku Jokinen, 51, on lomaillut Minja-rakkaansa kanssa Kanarialla. Hän julkaisi lomamatkalta useita kuvia Instagram-tilillään ja kehui reissun onnistuneen loistavasti.

– Se oli Kanaria se. Pieni D-vitamiinitujaus tammikuun keskelle. Syömät, juomat, kelit ja seura oli loistavaa. Kyllä reissaaminen oli pitkästä aikaa tosi mukavata! Vesku hehkuttaa kuvatekstissä.

Ensimmäisessä kuvassa poseeraa myös Veskun kihlattu Minja, joka nauttii auringosta värikkäissä bikineissä. Kommenteista päätellen tumma kaunotar on varastanut täysin seuraajien huomion.

– Upeat ”maisemat” ekassa kuvassa.

– Jaa, olihan siinä Veskukin kuvassa, en heti huomannutkaan.

– Mukavan näköisiä dyynejä siellä Kanarialla.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Vesku ja Minja tapasivat toisensa keväällä 2018 ja kihlautuivat vuonna 2019. Vesku kertoi vuonna 2020 Anna-lehdessä, että he suunnittelevat häitä lähitulevaisuudessa. Parin uusioperheeseen kuuluu myös Veskun vuonna 2008 syntynyt poika Samu sekä Minjan kouluikäinen tytär aiemmasta suhteesta.

– Arvomaailmani on muuttunut perheen ansiosta valtavasti. Ennen keskityin itseeni ja omaan uraani, mutta nykyään oma perheeni on elämäni ehdoton ykkönen ja menee ihan kaiken muun edelle, Vesku kuvaili lehdelle.

Lue myös:

Vesku Jokisen koskettava avautuminen traagisesta menetyksestään: ”En saanut häneen yhteyttä”

Klamydian Vesku Jokisen hurja muodonmuutos: ”Laihduin korona-aikana 10 kiloa!” – katso ennen ja jälkeen kuvat!