Salatuissa elämissäkin näytellyt Hanna Kinnunen, 40, nousi hetkessä koko Suomen tietoisuuteen Haluatko filmitähdeksi -tosi-tv-ohjelmassa vuonna 2003.

Näyttelijä Minna Turusen juontamassa kilpailussa oli palkintona rooli Markus Selinin tuottamassa Levottomat 3 -elokuvassa.

Kilpailun finaalilähetyksessä nähtiin paljon kohuttu romanttinen kohtaus, jossa kisaajien vastanäyttelijänä toiminut Minna Turunen repäisee kisaajan paidan auki paljastaen paljaat rinnat. Siihen aikaan 22-vuotias Hanna ei ollut tietoinen kohtauksesta, kuin vasta hetkiä ennen kuvausten aloittamista.

Jos upotus ei näy selaimellasi, voit katsoa sen täällä.

Hanna kertoi vuosien takaisesta kokemuksestaan Voice.fi:lle.

— Kävin todella nopean keskustelun itseni kanssa, että teenkö tämän vai lähdenkö pois. Pyrin olemaan mahdollisimman ammattimainen sillä harrastajanäyttelijän kokemuksellani ja tekemään, kuten pyydettiin.

— Totta kai se tieto tuli siinä yllätyksenä, ja hetken se sokeerasi, Hanna sanoi.

Nykyaikana kyseinen kohtaus tosi-tv-kilpailussa ei tulisi kuuloonkaan. #MeToo -liikkeen jälkeen on puhuttu erityisen paljon näyttelijöiden kohtaamasta ahdistelusta, mutta ajat olivat ennen toisin.

— Eihän tuollainen yllätys ole koskaan oikein. Ei se ollut siihen aikaankaan oikein, Hanna painotti.

Paluu Salkkareihin

Hanna ei kuitenkaan kadu kohtausta ja sanoo sen olleen vain kymmenen sekuntia elämästään. Ohjelman jälkeinen mediamyllytys oli kuitenkin täysin eri laulu.

— Muistan toivoneeni hartaasti, etten voittaisi kisaa. Aavistelin, millaiseen myllytykseen voittaja voi siinä joutua. Se aika ohjelman ja elokuvan ulostulon jälkeen oli minulle todella piinaavaa.

Sallan roolissa Salatuissa elämissä näytellyt Hanna palaa ohjelmaan tänä syksynä.

— Tuskin olisin Salkkareihinkaan koskaan päätynyt, jos minulla ei olisi ollut Haluatko filmitähdeksi -ohjelmasta saatua näkyvyyttä ja kokemusta taustallani.

Lähde: Voice.fi

Lue myös:
Me Naiset: Jääkiekkoilija Mikko Koivusta eronnut Helena pettämishuhuista – ”Sydämeni meni palasiksi”

Sofia Belórf avautuu suhteestaan Niko Ranta-ahoon ja huumehuuruisesta Ruisrockista: ”Se oli lopun alku”

Paljastiko Petra Gargano tulevan pienokaisensa sukupuolen? – julkaisi vihjailevan kuvan