Suomen suosituimpiin artisteihin lukeutuva Evelina, 24, esiintyi sunnuntaina Silja Symphony -laivalla. Kesken keikan laulaja kuuli yleisöstä huudon, mistä hämmentyneenä hän keskeytti esityksensä hetkeksi.

– Paita pois, joku huusi yleisön joukosta.

Evelina ei jäänyt hiljaiseksi, vaan otti epäkohteliaan huudon heti puheeksi, laivamatkustajat kertovat. Poptähti painotti, ettei kenenkään naisen tarvitse kuunnella tällaisia huutoja ja että hän haluaa puuttua nyt tilanteeseen. Tärkeän puheen lopuksi laulaja totesi huutelijalle, että ”Ota itse paita pois, mutta tee se jossain muualla”, laivalta kerrotaan.

Evelina sai faneiltaan tukensa ja raikuvat aplodit.

Nyt laulaja kommentoi tapausta Voice.fi:lle.

– En onneksi joudu tekemään tällaista rajanvetoa mikkiin. Yleensä jengi on todella ystävällistä ja rakastavaa. Jos joudun, se ei ole mulle ongelma poistattaa uhkaavia tekijöitä tilanteista vaikka sitten itse, Evelina sanoo.

– Jos tällaista huudeltaisiin missä vaan muualla, kyse olisi seksuaalisesta ahdistelusta ja koen, että minulla on itseni ja oman fiilikseni lisäksi myös vastuu ihmisistä, jotka kanssani työskentelee, että he eivät joudu tekemään töitä painostavassa ilmapiirissä – ja myöskin, että yleisössä kenenkään turvallisuus tai keikkafiilis ei mene pilalle tällaisen takia. Onnelliseksi minut teki se, että koko yleisö selvästi tunsi samoin, Evelina kiittää.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täällä.