Näyttelijä Olga Heikkala vaihtoi Salattujen elämien kesätauon alettua radikaalisti hiustyyliään. Hän leikkautti hiuksensa lyhyiksi ja värjäytti blondiksi.

Hän on julkaissut Instagram-tilillä kuvia muodonmuutoksestaan.

Blondin hetkiä!!!!! Uus tukkaaaaa, Olga kirjoittaa Instagram-tililleen.

Olga opiskeli lukiossa toista vuotta, kun hän sai roolin Salatut elämät -sarjasta vuonna 2018. Televisiokatsojat tuntevat Olgan paremmin roolinimellä Mira.

– Olen ollut sarjassa mukana kolme vuotta. Se on ollut todella ihanaa ja opettavaista aikaa. Vuodet ovat menneet nopeaa vauhtia, sillä olen ennättänyt valmistua siviilielämässä lukiosta ja nyt keskityn näyttelemiseen ennen jatko-opintoja, Olga Heikkala kertoo Metropolille vuonna 2022.

Salattujen elämien tuoma julkisuus näkyy Olgan arjessa. Hän saa usein tunnistavia katseita, kun liikkuu kodin ulkopuolella. 

– Olen tottunut jo siihen, että minut tunnistetaan. Toki sitä yllättyy aina, kun sarjan fanit tulevat juttelemaan. Saan myös Instagramin kautta paljon viestiä.

– Nuoremmat tulevat juttelemaan minulle Mirana, mutta kyllä suurin osa ihmisistä tietää oikean nimeni. 

Mikä fanikohtaaminen jäänyt sinulle mieleen? 

– Yksi faneista oli tatuoinut käteensä minun ja Vivin roolihahmojen yhdistelmänimen Miolan. Se oli aika hullua, mutta samaan aikaan hienoa, Olga myöntää. 

Esiintyi jo lapsena televisiossa

Olga nousi julkisuuteen jo 12-vuotiaana, kun hän osallistui Antti Tuiskuntuomaroimaan Kidsing-laulukilpailuun. Hän pääsi kilpailussa aina finaaliin saakka. 

– Se oli aika hullua aikaa ja tuntui hienolta, sillä pääsin silloin esiintymään ensimmäistä kertaa televisiossa livelähetyksissä. Kuvauksissa pääsimme viettämään aikaa Antti Tuiskun kanssa. Hän oli meille tuki ja turva koko ohjelman ajan, Olga kertoo. 

Musiikki on vielä tänäkin päivänä rakas harrastus Olgalle. 

– Soitan pianoa ja laulan kotona. Välillä olen laittanut myös videoita sosiaaliseen mediaan musisoinneistani. Se on kuitenkin minulle harrastus, Olga toteaa.

Lue myös:

Erokohun keskelle joutunut Salatut elämät -tähti Olga Heikkala poseeraa rohkeissa topless-kuvissa – ”Mul oli huono olo itsestäni”

Salatut elämät -tähti Olga Heikkala julkaisi ensimmäisen yhteiskuvan muusikkorakkaansa kanssa