YleX: Samu Haber puhuu avoimesti huumejupakasta: ”Luulisi ihmisten tajuavan, etten minä mitään kokkelitynnyriä Suomeen tuonut”

Laulaja Samu Haber, 44, antoi pitkän ja rehellisen puhelinhaastattelun YleX:lle — pöydälle nostettiin myös kohuttu huumejupakka.

Haber joutui syytteeseen huumausainerikoksesta alkuvuodesta, epäiltynä viiden gramman kokaiinin hallussapidosta Ruisrockin jatkoilla kesällä 2019. Haber myöntää käyttörikoksen ja 0,2 gramman hallussapidon.

Tapaus on yhdistetty Katiska-vyyhtiin, jossa pääsyytettyinä ovat kiven sisässä istuvat Niko Ranta-aho ja Janne ”Nacci” Tranberg.

Se, että Haberia on syynätty julkisuudessa tuntuu miehestä epäreilulta ja tekopyhältä.

— Onko sulle yllätys, että joku tämän alan ihminen on joskus satunnaisesti saattanut livetä näin? Ja voiko olla, että olisin ainoa, joka on siellä Ruississa livennyt, Haber kyselee YleX:n haastattelussa.

Narkkaripuheet yllättivät Haberin ja syytökset loukkasivat, mutta asia on jo jätetty taakse ja vastuu on kannettu.

— Sanotaan, että myrskyssä erottuu peruskivi ja roskat. Täytyy toivoa, että ihmisillä on aivot ja ne tajuaa, että tuskin se Haaberi nyt mitään kokkelitynnyriä on Suomeen tuonut. Kaikki on hirveän hienosti. Otetaan se sakko ja sit tehdään taas lauluja.

Lähde: Yle


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.