Suomalainen jääkiekkoilija Oula Palve, 29, on kihlannut amerikkalaisen naisystävänsä Haley Fergusonin. Palve kertoi ilouutisen Instagram-tilillään.

Palve julkaisi myös kuvan kosintahetkestä, jossa hän on polvistuneena yllättyneen Fergusonin edessä. Toisessa kuvassa pari suutelee ja Ferguson esittelee samalla muhkeaa kihlasormustaan. Julkaisusta käy myös ilmi, että pari aikoo avioitua kesällä 2022.

– Hänestä tulee rouva Palve. Olet erityislaatuinen tyttö ja olen niin innoissani, että saan viettää loppuelämäni kanssasi, Palve kirjoittaa.

Juttu jatkuu kuvien jälkeen.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Myös Ferguson julkaisi useita onnellisia kuvia kosinnasta omalla Instagram-tilillään.

– Ikuisesti. 13.5.2021. Olen kihloissa unelmieni miehen kanssa! Kiitos Oula, että valitsit minut. Lopetanko koskaan itkemästä ja hymyilemästä? En luultavasti, Ferguson hehkuttaa.

Juttu jatkuu kuvien jälkeen.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Pari tutustui Instagramissa ja on seurustellut puolitoista vuotta. He asuvat tällä hetkellä Ruotsissa, missä Palve pelaa SHL-liigassa Linköping HC -joukkuessa. Ferguson on osallistunut aiemmin The Bachelor ja Bachelor In Paradise – sarjoihin yhdessä kaksoissisarensa Emily Fargusonin kanssa.

Lue myös:

Kimi Räikkösen tytär juhli syntymäpäiviään – Minttu-vaimo julkaisi vauhdikkaan perhepotretin!

IS: Renny Harlinin Johanna-rakas näyttelee yhtä pääosista ohjaajan uudessa trillerissä: ”Työskentely Rennyn kanssa on turvallista”