Koko Suomen tuntema julkkiskaunotar Sofia Belórf tiputtaa Sofian salaisuudet -ohjelmansa kuudennessa jaksossa valtavan suhdepommin.

Belórf kertoo ohjelmassa muutamien vuosien takaisesta pikaromanssistaan yhdysvaltalaisen räppärin French Montanan kanssa. Asia nousee esille, kun Belórf keskustelee menneistä suhteistaan seksuaaliterapeutti Marja Kihlströmin kanssa.

Belórfin ja French Montanan tiet kohtasivat ensimmäisen kerran Belórfin esiintyessä miehen Poison-kappaleen musiikkivideolla. Tuolloin Belórf oli vielä naimisissa entisen miehensä Niko Nousiaisen kanssa.

– Kun olin siinä musavideolla, niin olin vielä yhdessä exäni kanssa, se oli ihan niitä viime hetkiä. Myös tämä räppäri oli tahollaan varattu silloin, mutta me tapasimme jokin aika myöhemmin, kun asuin Lontoossa ja hän oli siellä keikalla, Belórf paljastaa jaksossa.

– Sitten otettiin sellainen uusintatapaaminen, joka oli sitten enemmän tällainen pikaromanssi, jos voi sanoa, hän jatkaa.

Pian Belórf kuitenkin ymmärsi, ettei häntä kiinnostanut elää maailmantähden rinnalla.

– Se elämä on niin rajua, mitä he elävät. Heti tajusin, etten ikinä haluaisi olla noin ison räppärin tyttöystävä, nainen tunnustaa.

Montana on aiemmin seurustellut muun muassa tosi-tv-tähti Khloé Kardashianin kanssa.

Juttu jatkuu kuvan jälkeen.

Jos upotus ei näy, voit katsoa sen täällä.

Marja Kihlströmin vastaanotolla Belórf sivuaa myös avioliittoaan Nousiaisen kanssa. Belórf oli naimisiin mennessään vain 22-vuotias.

– Menin ihan liian nuorena naimisiin. En kadu mitään elämässäni, en suhteita tai ihmisiä. Olisin ehkä toivonut, että olisin antanut itseni kasvaa aikuiseksi, Belórf pohtii.

Lue myös:

Stefan Thermanin käytös saa Sofia Belórfin tunteet kiehumaan – läksyttää on-off-rakastaan koko Suomen edessä: “Maailman ärsyttävintä”

Sofia Belorf kävi muokkauttamassa kasvojaan – poskipäät saivat uuden muodon!