Irlantilainen Instagram-malli Maeve Madden, 29, paljasti ennen ja jälkeen -kuvat kasvoistaan kokeiltuaan yli 300 euron arvoista kasvohoitoa aknearpiinsa. Nainen kertoi kokeilleensa laserhoitoa, sillä hänen ihonsa huono kunto vaikutti hänen itsetuntoonsa.
Maddenin mukaan hänen ihonsa muuttui kirkkaanpunaiseksi hoidon jälkeen. Viikko myöhemmin hänen kasvonsa kuitenkin alkoivat parantua ja suurin osa aknearvista oli poissa.
Madden paljasti, että hoito oli kivulias, ja että sen aikana hän saattoi haistaa palavan ihonsa. Kipu yltyi hoidon jälkeen:
– Noin viisitoista minuuttia hoidon jälkeen ajoin kotiin ja kasvojani alkoi poltella ja ne muuttuivat syvän punaisiksi. Se oli kovinta kipua, jota olen koskaan kokenut.
Tulokset olivat silti ilmeisesti kivun arvoiset, sillä nainen aikoo mennä myöhemmin toiseen laserhoitoon päästäkseen eroon lopuistakin arvistaan.
Ennen ja jälkeen -kuvista voi huomata uskomattoman eron Maddenin ihossa. Alla on kuva myös naisen ihosta heti hoidon jälkeen sekä hoidon aikana käytettävästä kasvonaamiosta.


Lähde: DailyMail
Kuvat: Instagram / Maeve Madden