Näyttelijä ja Putous-tähti Christoffer Strandberg esittää ensimmäistä kertaa pääroolia hyvänmielen jouluelokuvassa Kulkuset kulkuset. Strandberg julkaisi Instagram-videolla terveisensä elokuvan kuvauksista.

– Elämäni eka elokuvapäärooli! Kulkuset kulkuset kertoo kahdesta uusioperheestä, jotka kohtaa ensi kertaa jouluillallisen äärellä. Luvassa on kulttuuritörmäyksiä, sukupolvien välisiä kuiluja, intohimoa, snapsia, naurua, rakkautta ja joulun suuri ihme!

– Tän leffan nimi vois yhtä hyvin olla 50 shades of Cringe, koska kiusallisia tilanteita tässä riittää, Strandberg kertoo videolla.

Menestysohjaaja Taru Mäkelän ohjaamassa elokuvassa ovat Strandbergin lisäksi mukana muun muassa Martti Suosalo, Eeva Litmanen, Ali Jahangiri, Pirkko Hämäläinen, Sari Siikander ja Antti Tuomas Heikkinen.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

– Alkukevät on ollut melkoista haipakkaa Putouksen ja leffakuvausten väliä juostessa, mutta kun luin käsikirjoituksen ja kuulin kuinka mieletön tekijäporukka on, oli pakko tarttua tähän rooliin. Tästä tulee hullu, hauska ja koskettava leffa! Strandberg kuvailee vielä tiedotteessa.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Kulkuset kulkuset saa ensi-iltansa elokuvateattereissa loppuvuodesta 2022.

Lue myös:

Christoffer Strandbergin suuri suru: ”Hän oli aina hillityn tyylikäs, maanläheinen ja pröystäilemätön”

Christoffer Strandberg julkaisi hervottoman selostuksen taistelustaan Valtteri-myrskyä vastaan – katso video!