Nyt on mahdollista päästä valkokankaalle ja Renny Harlinin ohjaukseen – Luokkakokous 3 hakee avustajia ensi tiistaille

Jos on hinkua saada oma naama valkokankaalle, niin nyt siihen olisi mahdollisuus.

Renny Harlinin ohjauksessa kuvattava Luokkakokous 3, etsii avustajia. Imoituksen mukaan kuvausaika on tiistaina 14.7 ja aikaa kannattaa varata aamusta iltaan. Kuvauspaikaksi on ilmoitettu ravintola Helsingin keskustassa.

– Haemme nyt noin 18-35 vuotiaita ihmisiä kuvauksiin, jotka sijoittuvat diskoon. Luvassa on hauskat kuvaukset sisältäen erilaisia toimintoja, bilettämistä ja tanssimista.

Palkkiona on luvassa 20 euron lahjakortti elokuvalippuihin tai Prisma-myymälöihin. Ilmoittaa voi myös kaverin tai ryhmän, kunhan ilmoittaa kaikista pyydetyt tiedot.

Näyttelijä Aku Hirviniemi jakoi ilmoituksen Instagram-tilillään.

View this post on Instagram

LUOKKAKOKOUS 3: AVUSTAJIA TIISTAILLE 14.7.! Luokkakokous 3 -elokuvan ohjaa Renny Harlin. Elokuva on jatkoa jättisuosituille, Solar Filmsin tuottamille Luokkakokous ja Luokkakokous 2– Polttarit -elokuville. Elokuvaa tähdittävät Sami Hedberg, Aku Hirviniemi ja Jaajo Linnonmaa. Elokuva kuvataan pääkaupunkiseudulla 2020 heinä- ja elokuun aikana. Noudatamme kuvauksissa vallitsevia terveysmääräyksiä koronaepidemian suhteen. Haemme nyt noin 18-35 vuotiaita ihmisiä kuvauksiin, jotka sijoittuvat diskoon. Luvassa on hauskat kuvaukset sisältäen erilaisia toimintoja, bilettämistä ja tanssimista. Jos olet jo hakenut mukaan, mutta et ole saanut vastausta, voit muistutella itsestäsi. KUVAUSAIKA: TIISTAI 14.7.2020 noin klo.09:00-20:00. KUVAUSPAIKKA: ravintola Helsingin keskustassa. PALKKIO: 20€ arvoinen S-Ryhmän lahjakortti / 2kpl elokuvalippua per kuvauspäivä. Kuvauspaikalla tarjotaan lämmin ruoka, kahvia ja pientä purtavaa. Hae mukaan ensi tilassa lähettämällä hakemus sähköpostitse osoitteeseen: [email protected] Liitä mukaan ikäsi, yhteystietosi (puhelinnumero, paikkakunta), kokotietosi (pituus, vaatekoko, paita, housu, kenkä) sekä sekä tuore kasvo- ja kokokuva. Jos haluat tuoda mukaan kuvauksiin ystävän, tulla pariskuntana, tai tuoda mukaasi ryhmän, tarvitsen ilmoittautuessasi myös heidän tietonsa ja kuvansa. Tervetuloa mukaan! Aki Cederberg Roolittaja Solar Films [email protected]

A post shared by Aku Hirviniemi (@akuhirviniemi) on

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.