Miss Suomi 2021 -kilpailun ensimmäinen perintöprinsessa Emmi Suuronen sai sosiaalisessa mediassa rankkaa palautetta aloittaessaan seurustelun ravintoloitsija, burgerimies Akseli Herlevin kanssa. Nuorta naista syytettiin muun muassa vain rahan ja julkisuuden perässä juoksijaksi.

– Palaute tuntui silloin todella kurjalta, koska itse tiesi kuitenkin omat aidot tunteet toista kohtaan. Tiesin myös, että olen omilla jaloillani seisova nainen, joka ei tarvitse Akselia mihinkään. En elättämään enkä julkisuuskuvan vuoksi.

– Lopulta tajusin, että ei pidä keskittyä muiden mielipiteisiin vaan nauttia siitä mitä on. Sillä olen oppinut elämään ja pötkimään pidemmälle. Nyt negatiivisia kommentteja ei ole ollut pitkään aikaan. Onkin ollut ihana huomata, että ihmiset ovat kääntäneet asian melkein toisin päin. He tsemppaavat meitä eteenpäin ja kertovat miten ihana pari olemme, Emmi kertoo Metropolille iloisesti. 

Emme riitele

Vajaan puolentoista vuoden ajan seurustelleet Emmi ja Akseli ostivat ensimmäisen yhteisen kodin viime syksynä Tuusulasta. Koska molemmat ovat kiireisiä ihmisiä, eivät he vielä ole ehtineet laittaa kotia kokonaan kuntoon. Tämä ei ole aiheuttanut stressiä, sillä koti on molemmille ennen kaikkea rauhoittumispaikka. 

– Pikkuhiljaa hyvä tulee! Emme tehneet mitään isoa remonttia, toki pientä pintaremonttia aina joutuu tekemään. Olemme kyllä viihtyneet siellä todella hyvin omassa rauhassa. 

Nuoripari on ollut seurustelun alkamisesta lähtien hyvin tiiviisti yhdessä, joten yhteen muutto ei ole paljastanut toisesta mitään uusia ja yllättäviä piirteitä. Kotityötkin jakautuvat tasaisesti. 

– Toki nyt, kun Aksu on ollut kiireisempi, niin minä olen ottanut enemmän vetovastuuta esimerkiksi ruuanlaitosta. Mutta nautin kyllä paljon, kun Aksu laittaa ruokaa.

– On ihan kumma, että meillä ei ole ollut edes mitään isoja riitoja! Meillä on todella hyvä keskusteluyhteys, ja varmaan siksi emme riitele, vaan keskustelemme asiat auki aikuismaisesti, Emmi toteaa. 

Minulla on ihmiskammo

Avoparin yhteiseen arkeen kuuluu muun muassa säännöllinen ulkoilu. Upeassa kunnossa oleva Emmi paljastaa, että ulkoilu onkin hänelle mieluisampaa kuin esimerkiksi saliharjoittelu.

– Olen huono treenaamaan salilla, minulla on salikammo tai pikemminkin ihmiskammo. Pelottaa mennä sinne ihmisten joukkoon treenaamaan.

– Eniten minua jännittää se, jos joku näkee tai katsoo. Mutta se on ihan oma päähänpinttymäni. On minulla toki ollut salikortteja vuosien varrella ja asteittain olen mennyt sitä pelkoa kohden, rakennusmestarina työskentelevä perintöprinsessa kertoo.